Hastane koridorundan, Hapishane koridoruna havale

Hastane koridorundan, Hapishane koridoruna havale

Kanlı Düello`nun kahramanları tedavilerinin ardından hapsi boyladı.





_____________________________________________________ Zeki KARADENİZ

Önceki gün Atatürk caddesi üzerinde faaliyet gösteren Cafe Zirve'de sabah çayı içerken çıkan tartışma sonucu patlayan silahlar bir kişinin ölmesine, İki kişinin de yaralanmasına neden olmuştu.
Bandırma Asayiş şube ekipleri olaydan sonra failleri kıs kıvrak yakalayarak adalete teslim etti.

Paylaşılamayan Kadın yüzünden
Karşılıklı sayısız kurşun yağdırılan çatışma sonrası Atatürk caddesi Zirve Cafe sabahınb köründe kan gölüne dönmüş İrfan Daban(38) Hüseyin Sarıkuş'un silahından çıkan kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sonrası silahlı çatışmanın Fuar Gazino Nıght Club işletmecisi Nurullah Sarıkuş ile kardeşi Hüseyin Sarıkuş'un, kendilerine ait iş yerinde Konstrimatris olarak çalışan Özlem isimli kadın yüzünden tartıştığı Gazinonun güvenlik görevlisi İrfan Daban'ı silahla vurarak öldürdükleri belirlendi.

Silahlı çatışmaya karışan 4.ncü kişi ise olayda hayatını kaybeden İrfan Daban'ın mesai arkadaşı, kendisi gibi Gazinonun güvenlik görevlisi olan Bektaş Akgül dü. Akgül' de olayda vurulan mesai arkadaşını korumak amacı ile silahına sarılarak ayni zamanda patronu olan Nurullah ve Hüseyin Sarıkuş'a kurşun yağdırarak yaralanmalarına neden olmuştu.

Konstrimatris Özlem'in gönül ilişkilerini konuşmak üzere bir araya gelen dörtlünün, anlaşamayarak silahların konuştuğu kanlı Düello'da İrfan Daban yaşamını kaybederken, Nurullah Sarıkuş kolu ve vücudundan,Bektaş Akgül ise ayağından vurularak yaralanmıştı.

Yaralılar Nurullah ve Hüseyin Sarıkuş ile Bektaş Akgül ateşli silahlar kanununa muhalefet ve silahla adam vurmaktan haklarında düzenlenen evrak ile sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklu olarak yargılanmak üzere ceza evine kondular.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı