Hastanede sahne

Hastanede sahne

Gönen Devlet Hastanesinde tiyatro gösterisi

Gönen Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ufuktan BAŞER, göreve geldiği günden beri hastanede başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda bir örnek teşkil eden hastanede kütüphane, diyaliz hastalarına yönelik türkü gününün ardından bu defa Gönen Atatürk Ortaokulu tiyatro öğrencilerinin Konserve adlı oyununu yine hastanede sergileyerek bir ilke daha imza attı.

/resimler/2019-3/1/1025001157055.jpg

Atatürk Ortaokulu Türkçe öğretmenleri Salim NİZAM ve Ersen Koray KORKMAZ yönetiminde hazırlayıp sunulan programa hastanede yatan hastalar, hasta yakınları, sağlık personeli, öğrenci velileri ve misafirler katıldı. Bir saat boyunca hastalar, hasta yakınları, sağlık personeli ve misafirler oyunu ilgiyle izledi.

Oyunun sonunda öğretmen ve öğrencilere çiçek veren ve konuşma yapan Hastane Başhekimi Ufuktan BAŞER: ? Bugün hastanemizde yatan hastalarımıza ve hasta yakınlarına yönelik sosyal etkinliklerden biri olan tiyatroyu sergilemekten büyük mutluluk duyduk. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz çok başarılıydılar. Hastalarımızın sosyal hayattan uzak kalmaması, hastanede güzel vakit geçirmesi için etkinliklerimiz artarak devam edecek. Bunların yanında yazarlarla söyleşiler, şiir geceleri, müzik geceleri gibi etkinlikleri düzenlemeyi düşünüyoruz. ?dedi.

/resimler/2019-3/1/1025391002179.jpg



Anahtar Kelimeler: Hastanede sahne
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli