Hatay'da enkaz altında kalmıştı

Hatay

Bandırmaspor'un yetiştirdiği önemli futbol adamı Uğur Kurt'un Hatay'da ikamet ettiği konut çöktü. kendisinden haber alınamıyor.

Deprem sonrası enkaz altında kalan iki antrenörden birisi olan İskenderunspor Atletik Performans Antrenör Halil İbrahim Sönmez enkazdan çıkarıldı, aynı takımın kaleci antrenörü Uğur Kurt için ise kurtarma çalışmaları sürüyor. 

Enkaz altında kalan Uğur Kurt için adeta seferberlik ilan edildi. Kurt’un yıkılan apartmanın yer aldığı adresin ise Yaşar Doğu Caddesi İskenderun Atlı Spor Kulübü Karşısı Salih Özdemir Kuaför Binası Arel Apartmanı B Blok No: 84 İskenderun - Hatay olduğu belirtildi. 

Bandırmaspor'da yetişip bir dönem bordo beyazlı ekibin kalesini koruyan Uğur Kurt 53, futbol yaşamını antrenörlük serüveni ile devam ettirdi.

Aranan bir kaleci Antrenörü olarak 2004 yılında Zeytinburnuspor,  2006 yılında Galatasaray, 2015 te Sarıyer, 2016 da Boluspor, 2016 da Karagümrük, 2017 de Manisaspor, 2018 de İstanbulspor, 2022 de Başakşehir olmak üzere bir dönem Azarbeycan Milli takımında ve son olarak Hatayspor Teknikdirektörü Volkan Demirel ile Hatayspor'da görev yapıyordu.



Anahtar Kelimeler: Hatay' enkaz altında kalmıştı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı