Hatimler bitti

Hatimler bitti

Yaz Kuran Kursları merkez ilçe ve köy camilerinde düzenlenen hatim törenleriyle sona erdi

Bandırma İlçe Müftülüğü tarafından ilçe merkezi ilçeye bağlı köylerde düzenlenen Yaz Kuran Kursları merkez ilçe ve köy camilerinde düzenlenen hatim törenleriyle sona erdi.

İlçeye bağlı Sahil Yenice Köyünde bu kapsamda hatim töreni düzenlendi. Hatim törenine çok sayıda misafirin yanı sıra AK Parti Bandırma Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Asiye Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri tören sonrasında kursiyerlerin ailelerini ikamet ettikleri konutlarında ziyaret ederek, tebrik etti. Ailelerin Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilgin ve yönetim kurulu üyelerini geleneksel kıyafetlerle karşılaması dikkat çekti.  Anne babalar okulların tatile girmesiyle çocuklarını ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerde açılan kurslara gönderdiklerini dile getiren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilgin, kurslarda yarınlarımızın teminatı çocukların dini eğitimlerini en iyi şekilde aldıklarını söyledi.


Bilgin devamında şunları söyledi “Kurs süresince çocuklarımız Kuranı Kerim`i öğrenmenin yanın da, peygamberimizin örnek hayatını, inancımızı, ibadetlerimizi, abdesti, namazı, zekatı, haccı, orucu, insani ve ahlaki erdemleri, sevgiyi, saygıyı, doğruluğu, dürüstlüğü, paylaşmayı, yardımlaşmayı, dayanışmayı, merhameti, kardeşliği, birlik ve beraberliği öğrendiler”



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı