HAVRAN 8 EYLÜL ÖĞRENCİLERİ PİKNİKTE

HAVRAN 8 EYLÜL ÖĞRENCİLERİ PİKNİKTE

Havran ilçesi 8 Eylül Orta Okulu öğrencileri Kavaklı Parkta doyasıya piknik yapıp eğlenirken yoruldular.





Havran ilçesi 8 Eylül Orta Okulu öğrencileri Kavaklı Parkta doyasıya piknik yapıp eğlenirken yoruldular. Havran 8 Eylül Orta Okulu Sınıf Öğretmeni Bedri Şahin, “Öğrencilerim yıl sonu yorgunluklarını piknik yaparak attılar” dedi.


Havran ilçesi 8 Eylül Orta Okulu 2. nci sınıf öğrencileri Sınıf Öğretmeni Bedri Şahin ve müzik öğretmeni Ebru Gökçınar ile birlikte eğitim yılı yorgunluğunu atmak için Kavaklı Parkta doyasıya piknik yapıp eğlenirken yoruldular.

Havran`da toplam 4 bin 500 civarı öğrenci eğitim gördüğünü, okul öncesi eğitimde ise 450 civarı öğrencinin yeni eğitim ordusuna katıldığı bilgisini veren Öğretmeni Bedri Şahin, ilçede okullaşma oranında yüzde 100`lük büyük bir başarı sağlanmasının eğitimde de başarı oranını yükselttiği bilgisini verdi.

Havran 8 Eylül Orta Okulu 2. nci sınıf öğrencilerinin yıl içerisinde önemli başarılar yakaladığı bilgisini veren Sınıf Öğretmeni Bedri Şahin, öğrencilerinin dinlenmeyi hak ettiklerini vurguladı.

Öğrencilerinin Kavaklı Parkta yapılan piknikten çok mutlu olduklarını belirten ve öğrencilerinin boş zamanlarını kitap okuyarak geçirmelerini öneren Sınıf Öğretmeni Şahin, “Öğrencilerim yılsonu yorgunluklarını piknik yaparak attılar” dedi.

Edremit ilçesine bağlı Hacıaslanlar Köyü İlkokulu öğrencilerini de yakında ziyaret edeceklerinin bilgisini veren Bedri Şahin, Hacıaslanlar Köyü İlkokulu öğrencileri ile birlikte Kazdağının eteklerindeki bir mesire yerinde tekrar piknik yapıp, köydeki öğrenciler ile kardeşlik bağlarını geliştireceklerini belirtti.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli