HAVRAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

HAVRAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Başkanı Hasan Lofçalıoğlu`` Belediyemiz bugüne kadar hiçbir olaya taraf olmadığı gibi hiçbir şaibeli olayların içinde yer almamıştır.``





Havran Belediyesi olağan Mart ayı meclis toplantısı başkanlık makamında yapıldı.
Gündem ile ilgili görüşmelerin ardından gündem dışı görüşmelere geçildi.
Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu`` Belediyemiz bugüne kadar hiçbir olaya taraf olmadığı gibi hiçbir şaibeli olayların içinde yer almamıştır. Belediyemizin yapmış olduğu hizmetler ile ilgili her vatandaşımız gelip ilgili birimlerden hatta benden ayrıntılı bir şekilde bilgi alabilir bizim şeffaf bir idare şeklimiz var`` dedi.
BAŞKAN ÖNDER ESNAFLARIN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRDİ
Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Erdal Önder Çevre yoluna yapılan sanayii sitesi ilçe ilçe merkezinin mesafesinin çok uzak oladuğunu belirterek buna çözüm bulunmasını istedi,ve`` aynı zamanda sanayii sitesi esnafı mağdur durumda buradaki esnafımız olumsuz kötü hava koşullarında etkilenmekte bu konuda çözüm bulunmalı`` dedi.
Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Emin Ersoy konuyla ilgileneceklerini ivedi bir şekilde meclis gündeminde değerlendirileceğini belirttiler.Başkan Erdal Önder bir diğer önerisi ise Sanayii sitesine Çıraklık eğitim merkezinin yapılması oldu.
İlçe Başkanı Emin Ersoy Çıraklık eğitim merkezlerinin genelde bütçelerinin hazır olduğu bu konudada hemen girişimlerde bulunacağını söyledi.
Havran Edremit arasında çalışan yolcu minibüslerin kapasitesinin üstünde yolcu almasıda mecliste masaya yatırıldı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false