Havran Esnaf ve sanatkarlar odası İzmir festivalinde

Havran Esnaf ve sanatkarlar odası İzmir festivalinde

2. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı, 19 Nisan 2012 Perşembe günü İzmir Uluslararası Fuar Alanı başlıyor, 22 Nisan 2012 Pazar günü sona eriyor.






Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı her yıl katıldığı İzmir OLIVTECH – 2. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarına hazırlanıyor.Başkan Erdal Önder  İZFAŞ tarafından organize edilen OLIVTECH – 2. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı, 19 Nisan 2012 Perşembe günü İzmir Uluslararası Fuar Alanı'na katılacaklarını belirterek fuarın , 22 Nisan 2012 Pazar günü sona ereceğini söyledi.

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK)'nın desteğiyle düzenlenen fuara yaklaşık 100 firma katılıyor.

Fuar süresince sergilenecek ürünler grupları arasında Zeytin, Zeytinyağı, Fidan, Tohum, Gübre, Şişe, Kasa ve Bidon, Ambalaj Malzemeleri, Üretim Teknolojileri, Saklama Üniteleri, Gıda Analiz Laboratuvarları, Zeytin İşleme Makinaları Ekipmaları yer alıyor.

Başkan Erdal Önder Zeytin ve zeytinyağı sektörünün  gelen firmaların katılacağı fuarabiri fuara Türkiye'nin yanı sıra  Ürdün, Filistin, Mısır, Lübnan, Suudi Arabistan, Yunanistan, Cezayir, Pakistan, Irak, İran ve Libya'dan firma ve ziyaretçinin katılacağını söyledi.

İLK DAVETİYE KAYMAKAM ELDİVAN`A
Başkan Erdal Önder Oda olarak Fuarda stand açacaklarını belirterek Havran Kaymakamı Mustafa Eldivan`a davetiye takdim etti.Havran Kaymakamı Mustafa Eldivan İlçenin tanıtımı için bu tarz Uluslararası fuarların önemini belirterek Sivil Toplum Örgütlerimiz İlçemizde faal oluşu beni mutlu ediyor bu anlamda Başarılı Başkanımız Erdal Önder`in bu girişimini destekliyoruz dedi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı