Havran Kocaseyit Tiyatrosu

Havran Kocaseyit Tiyatrosu

Havran Belediyesi Sanat Kulübü tarafından kurulan Havran Kocaseyit Tiyatro'su ilk gösterisini başarı ile sundu.

Havran Belediyesi Sanat Kulübü tarafından tamamı amatör oyunculardan kurulan 15 kişiden oluşan Havran Kocaseyit Tiyatrosu ilk gösterisini Havran Kültür Merkezinde başarı ile sundu.

Kocaseyit Tiyatro Ekibi eğitmeni Hüseyin Türe’nin hazırlayıp Havran Kocaseyit Tiyatrosu tarafından sahneye konan Cabbar Askerde, Bir Ramazan Akşamı Yaşlılık, Ekmek Kuyruğu, Kadının Fendi Erkeği Yendi ve Kaos Süreci gibi birbirinden başarılı oyunlar büyük ilgi ile izlendi.

Havran Kocaseyit Tiyatrosu tarafından sahneye konan oyunun ardından Tiyatro eğitmeni Hüseyin Türe ile oyuncularını kutlayan ve başarıları nedeniyle teşekkürde eden Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “İlçemizde bu tür sosyal etkinlikler her 15 günde bir devam edecek. Bu tür oyunları sergileyen gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına ve bu alanda kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunmalarını destekleyeceğiz” dedi.

Başkan Ersoy, Kültür ve Sanat Faaliyetleri adı altında kurulan Havran Kocaseyit Tiyatro ekibinin yanında Viraneli Halk Oyunları Ekibi ve Türk Halk Müziği Korosu ekiplerinin de çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. ENVER DOLGUN



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı