Havran Transit Tatilcinin cazibe merkezi olmaya aday

Havran Transit Tatilcinin cazibe merkezi olmaya aday

HASAN AKAR-HAVRAN
Başta Akçay,Altınova, Güre ve Ayvalık sahilleri olmak üzere,Buradan İzmir`e uzanan sahil yolu ve Edremit hava meydanı ana karayolu güzergahını oluşturan Havran Transit yol ekonomisine talip.
Bu noktada bölgenin ana karayolu bağlantısı çevresinde bir birinden nitelikli tesislerin yaşama geçmeye başlaması, Havran`lı üreticilerin pazar payını arttırdı.
Havran`da 55 yıldır zeytin ve Zeytin yağ sektöründe hizmet veren Bereket Zeytin ve Zeytinyağı Havran girişindeki yeni tesisleri hizmete girdi. İşletme Sahibi Osman Faik Buğdaycı Zeytin Yağı sektöründe 55 yıldır yer aldıklarını babadan gelen bir meslek olduğunu belirterek ``Gelenekten geleceğe lezzet, bir diğer sloganımız ağzınızın tadı sofranızın bereketi, Bereket Zeytin Yağları hiç bir zaman kaliteden ödün hesaplarımız para kazanma üzerine kurulmadı tek gayemiz halkımızın Havran ovasında dağında yetişen zeytinyağını hiç bir karışım olmadan doğal lezzeti ile damak tadına sunmak bugüne kadar bunu başardık her zaman yeniliği takip ettik modernleşme çalışmalarımızı sürdürdük``. dedi

Havran girişine modern bir tesis kurup burada kendi markalarını pazarlayan. Buğdaycı; Zeytinyağı erik suyu kara dut suyu ev makarnası ev salçası gibi natürel ev yapımı ürünleri de tatilcilerin beğenisine sunduklarını söyledi.

Osman Faik Buğdaycı ``çevre yolundaki tesisimiz umarım örnek teşkil eder diğer işletmelerde çevre yoluna gelir Susurluk ayranı meşhur olduysa esnaf para kazanıyorsa işletmelerin çevre yoluna çıkmasından kaynaklanıyor neden Havran`da bir Susurluk olmasın dedi.``



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli