Havran`AKP kongresine kilitlendi.

Havran`AKP kongresine kilitlendi.

Üç adayla gidilen Kongrede, Emin Ersoy favori aday.



__________________/ Enver DOLGUN - HAVRAN
Havran ilçesi Adalet ve Kalkınma Partisi İl Genel Meclis Üyesi Emin Ersoy 21 Ocak 2012 Cumartesi günü yapılacak olan olağan genel kurulda AK Parti Havran ilçe başkanlığına aday olduğunu Büyükdere Beldesinde açıkladı.

Havran ilçesi Adalet ve Kalkınma Partisi İl Genel Meclis Üyesi ve Ziraat Odası Başkanı Emin Ersoy 21 Ocak 2012 Cumartesi günü yapılacak olan Olağan Genel Kurulda, AK Parti Havran İlçe Başkanlığına Aday olduğunu Büyükdere Beldesinde ki kahvehanede açıkladı.

Havranlı ve Büyükdereli
AK Partililerden tam destek alan Ersoy Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerindeki yarışta da adaylığını ilk kez Büyükdere Beldesinde açıkladığını ve başarılı olduğunu söyledi.

Ersoy, "Havran AK parti İlçe Başkanlığına adayım. İlk kez burada, bu kararımı arkadaşlarım ile birlikte sizlere açıklamayı uygun buldum. Havran AK Partide hedefim, çalışkan ve güçlü bir yönetim kurup ilçem için başarılı olmaktır. Eski yönetimden doğan sıkıntılar nedeni ile buyarışa arkadaşlarım ile birlikte girdik. Sizlerin sağduyusuna inanıyor ve güveniyorum" dedi.

Büyükdere Beldesinde ki kahvehanede kalabalık bir topluluk ile karşılaşan ve sevgi gösterileri ile büyük ilgi gören AK Parti Havran İlçe Başkanı Adayı Emin Ersoy`a AK Parti Belediye meclis üyeleri Hasan Soysal, Mehmet Eyi, AK Parti Yönetiminden İsmail Helvacıoğlu, eski Çiftçi Malları Koruma Başkanı Zeki Savaş ile birlikte Havranlı AK Partililer destek verdi.

AK Parti Havran İlçe Başkanı Adaylığı için halen AK Parti Havran İlçe Başkanlığı görevini yürüten Muharrem Aydınlıoğlu ve Nurettin Sağ`da AK Parti Havran İlçe Başkanı Adayı Emin Ersoy`la birlikte İlçe Başkanlığı için yarışacakları açıklandı.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli