Havran`da Trafik Kazası: 1 Ölü

Havran`da Trafik Kazası: 1 Ölü

Havran ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi yaşamını kaybetti.

Havran ilçesinin Küçükşapcı Mahallesi karayolunda meydana gelen motosiklet kazasında 28 yaşındaki Ziraat Mühendisi Ufuk Öztaş, yaşamını kaybetti.

Balıkesir’den Edremit’e yeni aldığı motosikleti ile seyahat eden Edremitli Ziraat Mühendisi Ufuk Öztaş, Havran ilçesine bağlı Küçükşapcı Mahallesi duble yolu üzerinde motosikletin kayması nedeniyle meydana geldiği açıklandı.

Duble yolda virajı alamayan Ufuk Öztaş, motosikletinin kayması nedeniyle başında kaskı olmasına rağmen ağır yaralı olarak Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı fakat iç kanama geçirmesi nedeniyle tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Motosiklet sevdalısı olan ve 7 ay önce aldığı motosikletle kaza geçiren Ufuk Öztaş’ın kendi Facebook sayfasına attığı motosikletli resimden 5-6 saat sonra acı kaza haberi geldiği belirtildi.

Ölüm haberinden sonra bir arkadaşı “Aldığın gün konuşmuştuk:, (Alma kardeşim şeytan icadı demiştim. Hevesimi alır bırakırım demiştin. Ama biz senden hevesimizi alamadan göçtün gittin kardeşim. En fazla ölürüz dediğini de hatırlıyorum. En fazlasıyla öldük kardeşim:, (Mekanın cennet olsun, Rabbim günahlarını bağışlasın inşallah” diye yazdı.

Edremit Alemizade Camii`nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ziraat Mühendisi Ufuk Öztaş’ın cenazesi Edremit İlçe Mezarlığına gözyaşları arasında defnedildi. ENVER DOLGUN

 



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli