Havranspor Antrenörü Yusuf Tanyeri;

Havranspor Antrenörü Yusuf Tanyeri;

Tanyeri, Sahamız yok ama antrenmanları Zeytinli sahasına yapıyoruz. Tarih zor işleri başaranları yazar” dedi.

Havran ilçesinin tek amatör futbol takımı olan Havran Fatih Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tanyeri, “Sahamız yok ama antrenmanları Zeytinli sahasına yapıyoruz. Tarih zor işleri başaranları yazar” dedi.

Balıkesir’in Havran ilçesinin tek amatör futbol takımı Havranspor’un 1923 yılında kurulmuş bir takım olduğunu, Havran Fatih Belediyespor geçtiğimiz sezon Süper Lige başarı ile çıkaran ve tekrar göreve davet edilen Havran Fatih Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tanyeri, “Havran Fatih Belediyespor olarak Süper Ligde hata yapma şansımız yok. Oyun disiplininden kopmadan ve şımarmadan bu sezonu başarılı bir şekilde bitireceğiz. Havran Fatih Belediyespor’un bu başarılı oyunu ile Süper Ligde kimse rahat olmasın” uyarısında bulundu.

“Tüm imkânsızlıklara rağmen 2012–2013 Futbol Sezonunu Balıkesir Körfez 1. Amatör Liginde Havran Fatih Belediye Spor’u şampiyon yaparak Süper amatör lige çıkardık. Bu başarıyı çocuklar ile birlikte elde ettik. Bu başarı benim başarım değil hepimizin başarısı, mücadeleci futbolcularımın başarısıdır” diyen Teknik Direktör Yusuf Tanyeli, “Tarih, zorlu mücadeleden geçerek hedefe ulaşanları yazar. Bizde futbolcularım ile birlikte zorlu mücadele ortamlarında, her türlü saha olumsuzluğuna rağmen antrenmanları Zeytinli sahasına yapıyoruz. Çok güzel başarılara imza atıyoruz. Havran olarak kendi çim sahamız olmamasına rağmen iki deplasman maçında bir galibiyet bir de beraberlik alarak 4 puan aldık. Futbolcularımın mücadele azmi bana büyük cesaret veriyor. Tarih zor işleri başaranları yazar” dedi.

“Yusuf Hocam ile çalışmak benim için ayrıcalıktır. Onun yönetici ruhundan büyük azim alıyoruz. Orta sahada elimden gelen tüm gayreti gösteriyorum. Orta saha futbolun gerçekten kalbi olan yerdir. Bir maçın kalitesini orta saha belirler” diyen Havran Fatih Belediyespor’un oyuncusu Özer Muslu, “Maçın temposu hücum mu? yoksa defans mı? Oynanacağı bu mevkiden geçer. Orta saha oyuncusu çok koşmalıdır. Çok terlemelidir. Bende maçta çok koşuyorum sırılsıklam terliyorum. Üzerime düşen görevimi layığı ile yerine getirmeye çalışıyorum. Amacımız bu büyük mücadelede şampiyon olmaktır. Bu yolda hızla ilerliyoruz” diye başarıyı yakalayacaklarına inandığını söyledi. Enver DOLGUN-HAVRAN



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false