Havutça İstanbul`da Balıkesirlilerle buluştu

Havutça İstanbul`da Balıkesirlilerle buluştu

İstanbul'da Balıkesirlilerle buluşan Havutça, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can' Gönenliler Derneği, Gebze Balıkesirliler Derneği yönetici ve üyeleri de bulundu.





CHP
Balıkesir Milletvekili Namık Havutça İstanbul'da Balıkesirlilerle buluştu. Havutça, İstanbul Balıkesirliler Derneği'nin iftar yemeğine katıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın da katıldığı iftarda, Gönenliler Derneği, Gebze Balıkesirliler Derneği yönetici ve üyeleri de bulundu.


İstanbul Balıkesirliler Derneği'nin Ümraniye Belediyesi ile birlikte organize ettiği iftar yemeğine katılan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça İstanbul ve çevresinde yaşayan Balıkesirlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Havutça, Ramazan ayının barış, sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirterek, Balıkesirli hemşerilerimle iftar sofrasında buluşmaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

İstanbul Balıkesirliler Derneği Başkanı Salih Sağıroğlu da Ankara'dan CHP'nin önemli bir toplantısının hemen ardından İstanbul'a gelerek davetlerine katıldıkları için Havutça'ya teşekkür etti.



İftar yemeğinde bir araya gelen CHP balıkesir Milletvekili Namık Havutça, AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve İstanbul Balıkesirliler Derneği Başkanı Salih Sağıroğlu sohbet ettiler.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı