Havutça İzmir ve İstanbul`dan gelen Balbay ve Haberal destekçileriyle

Havutça İzmir ve İstanbul`dan gelen Balbay ve Haberal destekçileriyle

Havutça, yaptığı açıklamada, " Arkadaşlarımız orada bir pazarlık sonucu tutsaklar. Tayyip Erdoğan`ın ileri faşizminin, başkanlık hayallerinin pazarlığı sonucu tutsaklar" dedi.



CHP
Balıkesir Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Namık Havutça, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal`ın pazarlık için tutsak olduklarını söyledi.

Cumhuriyet gazetesi yazarı ve CHP Milletvekili Mustafa Balbay, bugün tutukluluğunun 5`inci yılına girdi. Cumhuriyet Okurları, Balbay'ın 5`inci yılına ulaşan tutukluluğunu protesto etmek için TBMM'nin Çankaya Kapısı'ndaki Milli Egemenlik Parkı'nda adaleti birlikte arayacağız” vurgulu bir basın açıklaması yaptı.

Adaletsizliği kınamak için çok sayıda Ankaralı ile birlikte, İzmir ve İstanbul'dan Balbay'a Özgürlük Girişimi” üyelerinin de katıldığı açıklamaya CHP milletvekilleri de destek verdi.


CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, burada yaptığı açıklamada, " Arkadaşlarımız orada bir pazarlık sonucu tutsaklar. Tayyip Erdoğan`ın ileri faşizminin, başkanlık hayallerinin pazarlığı sonucu tutsaklar" dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli