Havutça köylere açıldı

Havutça köylere açıldı

AKP'liler Başbakan'ın Haberi Olmadan Meclis'te Sinek Bile Uçuramazlar!






CHP Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça Balıkesir Sanayi Odası'nın iftarına katıldıktan sonra Balıkesir Merkez'e bağlı köylere ziyaretlerde bulundu. AKP döneminde köylünün tarım ve hayvancılıktan para kazanamadığını söyleyen Havutça, Bıçak kemiğe dayandı! Köylü ne buğday, ne et ne de sütten para kazanamazken, sürekli zarar ederken AKP hükümeti kimi kandırıyor. İşte köylü burada ‘hayvan kredisi aldım, yüzde 50 zarar ettim' diyor. AKP hükümeti yalan ve talan hükümetidir” dedi.

CHP Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, CHP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Evci, Başkan Yardımcısı Yusuf Serinoğlu ve Merkez İlçe Saymanı Murat Gökdemir ile birlikte Dereçiftlik ve Karamanlar Köyü'ne giden Namık Havutça burada köylülerin dertlerini dinledi. Hayvancılık ve süt üretimi ile geçimini sağlayan köylüler Havutça'ya 1 kilo süt ile 1 kilo yem bile alamadıklarını dile getirdiler. 2 yıl önce Ziraat Bankası'ndan 7 yıl vadeli kredi aldıklarını anlatan köylüler bu krediyle aldıkları hayvanları satmaya kalktıklarında yüzde 50 zarar ettiklerini söylediler.

Namık Havutça da köylünün sorunlarını sık sık Meclis kürsüsünde dile getirdiğini AKP'li milletvekilleri ile bu konuları tartıştığını ancak AKP'li milletvekillerinin Başbakan'ın sözünden çıkacak tek bir eylem ya da söylemde bulanamadığını ifade etti. Böyle bir devlet yönetimi anlayışının diktatörlük olduğunu söyleyen Havutça, AKP'liler, Başbakan'ın haberi olmadan Meclis'te sinek bile uçuramazlar” dedi.

AKP'lilerin diktatörlük yönetimi anlayışında sürekli pembe tablo çizdiklerini vurgulayan Havutça, bu pembe tablo tarım ve hayvancılıkta da gösterilmektedir. AKP döneminde köylünün tarım ve hayvancılıktan para kazanamadığını söyleyen Havutça, Bıçak kemiğe dayandı! Köylü ne buğday, ne et ne de sütten para kazanamazken, sürekli zarar ederken AKP hükümeti kimi kandırıyor. İşte köylü burada ‘hayvan kredisi aldım, yüzde 50 zarar ettim' diyor. AKP hükümeti yalan ve talan hükümetidir” dedi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli