Havutça`dan Bandırmaspor`a Baklavalı Ziyaret

Havutça`dan Bandırmaspor`a Baklavalı Ziyaret

Milletvekili Namık Havutça, Spor Toto 2`nci Lig takımlarından Bandırmaspor`un çift kale maçını izledi.

 CHP Milletvekili Namık Havutça, Spor Toto 2`nci Lig takımlarından Bandırmaspor`un çift kale maçını izledi. Havutça, futbolculara başarılar dileyip, onlara baklava ikram etti.

Havutça, Bandırmaspor`un siyaset üstü kurum olduğunu, iktidar ve muhalefet partilerine mensup milletvekili olarak Bandırmaspor`un hedeflediği PTT 1`inci Ligi`ne çıkması için gerekli tüm desteği verdiklerini ve bundan sonra da vermeye devam edeceklerini söyledi. Havutça, şöyle devam etti:

"Bandırmaspor taraftarları gibi bizler de takımımızdan zaferler bekliyoruz. Bandırmaspor`un genç ve dinamik yapısıyla yıllardan beri özlemini duyduğu sportif başarılarını bu yıl elde edeceği konusunda hiç şüphem yoktur. 2013-14 futbol sezonun centilmence ve üstün başarılarla geçmesini temenni ediyorum. Tatlı yiyelim maç sonlarında da tatlı tatlı galibiyetimizi kutlayalım."

Bandırmaspor teknik direktörü Hüseyin Yenikan da milletvekili Havutça`ya yaptığı jest nedeniyle teşekkür ederken, kendisini oynadıkları maçlarda tribünde görmek istediklerini söyledi.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı