Havutça`dan kardeşlik çağrısı

Havutça`dan kardeşlik çağrısı

Bandırma Ticaret Odası ile Ticaret Borsası meclislerinin ortak olağan toplantısına konu olan CHP Balıkesir milletvekili Namık Havutça özgür ve kardeşçe bir yaşam çağrısında bulundu.


Bandırma Ticaret Odası ile Ticaret Borsası meclislerinin ortak olağan toplantısına konu olan CHP Balıkesir milletvekili Namık Havutça özgür ve kardeşçe bir yaşam çağrısında bulundu.

Ticaret Odası ile Ticaret Borsası meclislerinin Oda restorant`taki aylık olağan ortak toplantılarının konuğu AK Parti milletvekili M. Cemal Öztaylan olmuştu.

Oda ve Borsa meclisi bukez toplantıyı Bandırma Gönen Karayolu üzerinde yeni faaliyete geçen Oda Meclis Üyesi Hüseyin Baş`a ait akaryakıt istasyonu bünyesindeki Hikmet Et lokantasında gerçekleştirdi.

Başkan Mehmet Kılkışlı`nın açılış konuşması ardından söz alan Borsa Başkanı Halit Sezgin, ne Oda`nın nede Borsa`nın siyasi bir partinin sempatizmanı olarak tanımlanmamasını isteyerek Bandırma`yı bir bütün olarak ele alındığında kurumsal kimliklerin ortaya koyması gereken çabayı gösterdiklerini vurguladı.

Sezgin önceki hatfa AK Parti milletvekili M.Cemal öztaylan ile birlikte olan Oda ve Borsa meclislerinin bugün CHP Milletvekili Namık Havutça ile birlikte olduklarını, siyasi görüşün ne olursa olsun  söz konusu Bandırma olunca herkezin aynı kulvarda yer alması gerektiğine inandıklarını söyledi.

Oda ve Borsa meclislerinin onur konuğu CHP milletvekil Namık Havutça 22 dakika konuştu.

Havutça gerek ulus bazında, gerekse bölgesel anlamda insanların en çok ihtiyacı olan şeyin huzur ve barış içinde yaşamak olduğunu vurgulayarak `` Ben bir milletvekili olarak herzaman gerek yerelde, gerekse genelde Milletvekili M.Cemal Öztaylan ile birlikte hareket etmeye özen gösteriyorum.``

``Bandırmaspor`un Antalyadaki Play Off karşılaşmalarında maçları ortamıza Başkan Mehmet Kılkışlı`yı alarak izledik. Bandırmaspor her gol attığında hep birlikte ayağa fırlayarak sevinci birlikte paylaştık. Demokrasi hepimize lazım bu ülkenin mezarlıkları dünyada hiçbir ülkede olmadığı kadar genç insan mezarları ile dolu. Bizde bir gün o ateşin içinde idik, birimizi sağcı, diğerimizi solcu yaparak bizi bir birimize kırdırdılar.``

``Eğer orta doğuda bugün özgürce yaşayabiliyorsak bunu Atatürk`e borçluyuz, etnik köken ne olursa olsun ortak kaygımız Türkiye Cumhuriyeti ve onun değerleri olmalı, herkez kendi inancında özgürce hareket ettiği bir ülkede kardeşçe yaşayalım. Ben Namık Havutça olarak 30 Mart`ta seçimi her kim kazanırsa kazansın Bandırma adına onunla kol kola çalışmaya hazırım`` dedi.

CHP Milletvekili Namık Havutça`nın 22 dakikaya sığan özgün konuşmasının tam metnini videomuzda izleyebilirsiniz.





  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı