Havutça`dan performans karnesi

Havutça`dan performans karnesi

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça göreve geldiği günden itibaren meclis bazında gerçekleştirdiği çalışmaların değerlendirmesini yaptı.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça gerçekleştiridği Basın toplantısı ile meclis performans karnesini sundu.

Milletvekili Havutça gerek hakkında çıkan söylentiler, gerekse seçimden önce halka verdiği sözünü yerine getirmek amacıyla gelinen noktada TBMM çatısı altında Balıkesir adına gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı.

Havutça oldukça yüksek olan performan karnesini tanımlarken, buna meclis dışındaki çalışmalrınıda kattı.

Havutça Televizyon programlarını, Balıkesir`in dışında gerçekleştiridiği parti çalışmalarını tanımlarken CHP olarak özgürlükleri savunan, barışçıl bir tutum içinde somut programlarla hareket etmelerine karşın, İktidar partisi AKP nin somut olmayan tutarsız, söylevlerle, iç ve dış politikada istikrarsız ve geleceği belli olmayan politikalarla ülkeyi karanlığa sürüklediğini söyledi.

CHP Vekili Namık Havutça`nın sabah kahvaltılı basın toplantısına CHP İlçe Başkanı ve bazı yönetim kurulu üyeleri yanı sıra gazeteciler katıldı.

İşte Milletvekili Namık Havutça`nın performans karnesi 

İMZA SAHİBİ OLUNAN                             15       ADET KANUN TEKLİFİ

İMZA BULUNAN                                        50       ADET KANUN TEKLİFİ

İLK İMZA SAHİBİ OLUNAN                      19       ADET ARAŞTIRMA ÖNERGESİ

İMZA BULUNAN                                        538     ADET ARAŞTIRMA ÖNERGESİ

YAZILI SORU ÖNERGESİ                                   158     ADET YAZILI SORU ÖNERGESİ

SÖZLÜ SORU ÖNERGESİ                      11       ADET SÖZLÜ SORU ÖNERGESİ

İMZA BULUNAN                                        7          BAŞBAKAN VE BAKAN HAKKINDA

GENSORU ÖNERGESİ

İMZA BULUNAN                                        2          MECLİS SORUŞTURMA ÖNERGESİ

GENEL KURUL KONUŞMALARI                       59

158 Yazılı soru önergesinin 113 adedi Balıkesir, ilçe, belde ve köyleri ile ilgilidir. 113 adet yazılı soru önergesinin içinde sadece köylerin elektrik, yol, su, okul ve sağlıkla ilgili yatırımları hakkındaki verilen önerge sayısı 62 adettir.

15 Adet kanun teklifinin hepsi Türkiye ve Balıkesir’i yakından ilgilendiren, toplumun büyük bir çoğunluğunu kapsayan mağduriyetlerin giderilmesi ile ilgilidir.

19 adet araştırma önergesinin 10 tanesi birebir Balıkesir’i yakından ilgilendiren sorunların araştırılması için verilmiş önergelerdir.

Bu çalışmaların ayrıntılarına aşağıdaki linkten yada Namık Havutça facebook sayfasında TBMM çalışmalarım grubundan ulaşabilirsiniz.

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.bilgi?p_donem=24&p_sicil=6762

KANUN TEKLİFLERİ

Taksim/Esas No

Tarihi

Kanun Teklifi Başlığı ve Özeti

2/1569

21/05/2013

5682 Sayılı Pasaport Kanununun 14. Maddesinde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi-

AVUKAT – MALİ MÜŞAVİR VE TACİRLERİN YEŞİL PASAPORT ALMASI HAKKINDA – TÜRKİYE’DE 80 BİNE YAKIN AVUKAT VAR. BALIKESİR’DE DE 8 BİNE YAKIN AVUKAT VAR.

2/1541

15/05/2013

Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Bağlı Ortaklıklarında Yüklenici Firmalar Aracılığıyla İstihdam Edilen İşçiler ile Geçici İşçi, Memur ve Sözleşmeli Olarak Çalışanların Kadroya Geçirilmesi ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi

4C’li- GEÇİCİ İŞÇİ- TAŞERON İŞÇİ- MEVSİMLİK İŞÇİLERE SÜREKLİ VE GÜVENCELİ İŞ İMKANI VERİLMESİ İLE İLGİLİ KANUN TEKLİFİ-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı verilerine göre taşeron işçi sayısı AKP hükümeti döneminde 4 kat artarak 1,5 milyonu geçmiştir. Kamu kurumları ağırlıklı olarak “temizlik, güvenlik, ulaşım” işlerini taşeron firmalara gördürürken bunu yemek, teknik yardım, kaloriferci, garsonluk gibi alanlar izliyor. Rekor sağlık hizmetlerinde Taşeron işçi çalıştırmada rekoru elinde bulunduran Sağlık Bakanlığı’nda. SADECE BALIKESİR’DE AİLELERİ İLE BİRLİKTE BU KANUN TEKLİFİNİN KAPSAMINDA 10 BİNE YAKIN YURTTAŞ BULUNUYOR.

 

2/1306

20/02/2013

5488 Sayılı Tarım Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi- TEKLİF İLE 5488 SAYILI TARIM KANUNUN`DA DEĞİŞİKLİK YAPILMAK SURETİYLE, ZEYTİN ÜRETİCİLERİNE DANE ZEYTİNE DESTEK VERİLMESİ AMAÇLANIYOR.

 

Türkiye’nin 111.398.000 adet ürün veren zeytin ağacı varlığı vardır. Balıkesir de 10.706.622 adet ürün veren zeytin ağacı ile ülkemizin zeytin ağacı varlığının %9,6’sına sahiptir. Türkiye’de 1.415.000 ton zeytin üretilirken; Balıkesir’de 220.449 ton zeytin üretimiyle ülkemiz zeytin üretiminin %15,6’sını üretir. Türkiye’de 1.040.000 ton zeytin, yağlığa ayrılırken; Balıkesir’de 182.837 ton zeytinin, yağlığa ayrılmasıyla, ülkemiz yağlık zeytininin %17,6’sını karşılar. Balıkesir’in zeytin üretimi sahip olduğu ağaca oranla Türkiye geneline göre daha verimlidir. Bu rakamlardan da anlaşılacağı üzere Balıkesir Türkiye zeytin ve zeytinyağı üretiminde çok önemli bir paya sahiptir ve zeytincilik Balıkesir halkı için önemli bir gelir kaynağıdır.

 

TÜRKİYE’DE 400 BİNDEN FAZLA AİLE GEÇİMİNİ ZEYTİNDEN SAĞLIYOR. BALIKESİR`DE ÇOK SAYIDA KİŞİ, HASATTA, FABRİKADAKİ ÜRÜN SEÇMELERİNDE VE DİĞER İŞLERDE ÇALIŞARAK GEÇİMİNİ SAĞLIYOR. GEÇİMİNİ SAĞLAYAN KİŞİ SAYISI 100 BİNİ BULABİLİYOR.

2/1068

11/12/2012

2809 Sayılı Yüksek Öğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu ile 2013 Yılı Merkezi Bütçe Kanununun Bir Maddesinde Değişiklik Yapılmasına ve Bandıma Denizcilik Fakültesine Arazi Tahsisi Hakkında Kanun Teklifi- BİREBİR BÖLGEYİ İLGİLENDİRİYOR

2/1021

22/11/2012

652 Sayılı Milli Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Bir Maddesinin Değiştirilmesi ve Geçici Bir Madde Eklenmesi Hakkında Kanun Teklifi-

 

Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilmiş olan serbest öğretmen kadrolarından boş bulunan tüm kadrolara Bütçe Kanunu`ndan bağımsız olarak atama yapılması, öğretmenlerin özür durumu nedeniyle yer değiştirebilmelerinin sağlanması ve bu değişikliklerin yarıyıl ve yaz tatillerinde yapılması amaçlanmaktadır.

2/860

18/09/2012

Yükseköğretim Kanunu ile Yükseköğretim Kurumlarında İkili Öğretim Yapılması, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesi ve Bu Kanuna Bir Ek Madde Eklenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi-

 

Teklif ile; birinci öğretimde okuyan öğrencilerden alınan katkı payı ile ikinci öğretimde okuyan veya ikinci lisansüstü öğretime kabul edilen öğrencilerden alınan öğrenim ücretinin devlet tarafından ödenmesinin sağlanması amaçlanmaktadır.

2/854

12/09/2012

5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun Bir Maddesinde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi

EMEKLİLERDEN İNTİBAK NEDENİYLE ALINAN GERİ ALINAN FAZLA ÖDEMELERİN SİGORTALILARDAN TAHSİL EDİLMESİNİN ENGELLENMESİ ÖNGÖRÜLMEKTEDİR. 2 MİLYON EMEKLİYE DÖNEMİN SSK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YANLIŞ HESAPLADIĞI İÇİN 5 BİN TL’YE YAKIN BORÇ ÇAKIRILDI. BALIKESİR’DE SOSYAL GÜVENLİK KAPSAMINDA AYLIK ALAN KİŞİ SAYISI : 235.996

2/839

04/09/2012

Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi-

Teklif ile; özel okulların öğrenim ücretlerine uygulanan katma değer vergisi oranının indirilmesi öngörülmektedir.

2/454

13/03/2012

27.07.1967 Tarihli 926 Sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanununa Bir Geçici Madde Eklenmesine Dair Kanun Teklifi

 

Teklif ile, askeri müdahale dönemlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri`yle ilişiği kesilen personelin özlük haklarının iade edilmesine veya telafisine yönelik daha önce çıkarılan kanunlardan yararlandırılmamış askeri personelin de söz konusu kanun hükümlerinden yararlandırılması amaçlanmaktadır.

2/367

08/02/2012

Asgari Ücretle Çalışanlara Aile Yardımı Yapılması Gelir Vergisi Kanununun Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi-

Asgari geçim indiriminin asgari ücretin brüt tutarının tamamı olarak uygulanması, asgari ücretten damga vergisinin alınmaması, asgari ücretle çalışanlara aile yardımı yapılması ve gelir vergisine tabi gelirlerden alınan vergi oranının düşürülmesi amaçlanmaktadır. ÖZETLE; Asgari ücretlerin yükseltilmesi amaçlanıyor. TÜRKİYE’DE 20 MİLYON AİLESİ İLE BİRLİKTE ASGARİ ÜCRETLE YAŞIYOR. YİNE TÜRKİYE’DE SİGORTALILARIN % 41’İ ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞIYOR. BALIKESİR’DE 267.828 AKTİF SİGORTALI ÇALIŞANDAN YAKLAŞIK 10 BİN KİŞİ ASGARİ ÜCRETLİ…

2/261

13/12/2011

5302 Sayılı İl Özel İdaresi kanununun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesi ve 5682 Sayılı Pasaport Kanununun Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi-

İl genel meclisi üyelerinin huzur hakları ile diğer sosyal haklarında iyileştirmeler yapılması ve il genel meclisi üyelerine görevleri süresince hususi damgalı pasaport verilmesi amaçlanmaktadır.

2/73

13/09/2011

Atanamayan Öğretmenlerin Boş Bulunan Kadrolara Atanması ve Devlet Memurları Kanunu ile Milli Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunlarının Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi

 

Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilen serbest öğretmen kadrolarından boş bulunan tüm öğretmen kadrolarına atama yapılması, öğretmenlik mesleğinden ayrılmış olanların geri atanabilmesi ve sözleşmeli statüde görevli yaparken ayrılanların da yeniden atanmak isterlerse atanabilmeleri imkanı sağlanmaktadır.

 

2/65

12/09/2011

12 Eylül l980 Askeri Darbe Rejiminin Kararları ve Kanunları İle Mağdur Olanlara ya da Yakınlarına Maddi ve Manevi Tazminat Verilmesi Hakkındaki kanun Teklifi

AĞUSTOS AYI İÇİNDE VERİLEN SON 3 KANUN TEKLİFİ:

657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNU İLE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TEKLİFİ (DEVLET MEMURLARINA GREV YAPMA HAKKI TANINMASI VE POLİSLERİN SENDİKA KURABİLMESİ HAKKINDA)

5510 SAYILI SOSYAL SİGORTALAR VE GENEL SAĞLIK SİGORTASI KANUNUNUN BİR MADDESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TEKLİFİ (EMEKLİLİĞİ BEKLERKEN YAŞ SINIRINA TAKILARAK EMEKLİLİKLERİ 3 İLA 11 YIL ARASINDA UZAYANLARIN MAĞDURİYETİNİN GİDERİLMESİ HAKKINDA KANUN TEKLİFİ)

657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNU DEĞİŞİKLİK ÖNGÖREN KANUN TEKLİFİ (DEVLET MEMURLARINA SİYASET YAPMA HAKKI)

GENEL KURUL KONUŞMALARI ( 59 ADET)

04/04/2012 12 EYLÜL 1980 DARBESİ SORUMLULARININ YARGILANMASINA BAŞLANMASINA İLİŞKİN 

03/05/2012 BALIKESİR DURSUNBEY İLÇESİ ODAKÖY’DE KİMYASAL ATIK DEPOLAMA TESİSİ YAPILMASI PROJESİNE İLİŞKİN 

03/07/2012 BANDIRMA KUŞ CENNETİ’NDE YAŞANAN KİTLESEL BALIK ÖLÜMLERİ VE GÖNEN ÇAYI’NIN KİRLİLİĞİNE İLİŞKİN 

01/11/2012 BALIKESİR’İN MARMARA İLÇESİNDE YOĞUN YAĞIŞLAR NEDENİYLE BÜYÜK ZARARLARIN MEYDANA GELDİĞİNE VE BU YARALARIN ACİLEN SARILMASINI TALEP ETTİĞİNE İLİŞKİN 

 

15/11/2012 BALIKESİR’İN BAZI KÖYLERİNDE 2010 VE 2011 YILI TARIMSAL ÜRÜN DESTEKLEMELERİNİN HÂLÂ ÖDENMEDİĞİNE

28/11/2012 MUHALEFET PARTİLERİNİN BELEDİYE BAŞKANLARINA YAPILAN BASKILARIN GENEL SEÇİMLER YAKLAŞTIKÇA ARTTIĞINA İLİŞKİN 

04/12/2012 CUMHURİYET HALK PARTİSİ ÜYESİ YAKLAŞIK 64 BİN KİŞİNİN İRADELERİ DIŞINDA, SAHTE BELGELERLE AKP’YE ÜYE YAPILMIŞ OLDUĞUNA VE BU SİYASİ SKANDALIN ÜZERİNE GİDİLMESİ GEREKTİĞİNE İLİŞKİN

03/01/2013 BALIKESİR`DE OKULLARDA ÖĞRENİM GÖREN ROMAN ÖĞRENCİLERİN FİŞLENMESİ OLAYLARINA VE TÜRKİYE`NİN BİRÇOK YERİNDE BU TÜR İDDİALARIN GÜNDEME GELMESİNE İLİŞKİN 

16/01/2013 SON ZAMANLARDA DEVLET HASTANELERİNDEKİ TAŞERON ŞİRKETLERE İŞE ALINMADA AKP`YE ÜYE OLMA KRİTERİNİN ARANDIĞI İDDİALARININ DOĞRU OLUP OLMADIĞINI ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNE İLİŞKİN 

17/01/2013 EMEKLİLİKLERİ YAŞA TAKILDIĞI İÇİN MAĞDUR VE MUHTAÇ DURUMA DÜŞMÜŞ YURTTAŞLARIMIZIN SORUNLARINA VE HÜKÛMETİN BU KONUYA BİR ÇÖZÜM GETİRMESİ GEREKTİĞİNE İLİŞKİN

12/02/2013 BOLU MİLLETVEKİLİ ALİ ERCOŞKUN`UN BAZI İFADELERİNE İLİŞKİN 

26/02/2013 EMEKLİLİKTE KADEMELİ GEÇİŞ NEDENİYLE YAŞA TAKILANLARIN YAŞADIKLARI MAĞDURİYETE

28/03/2013 BALIKESİRLİ ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINA İLİŞKİN 

28/03/2013 BALIKESİRLİ ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINA

04/04/2013 ŞEKER PİLİÇTE İŞTEN ÇIKARILAN İŞÇİLERİN DURUMUNA İLİŞKİN 

30/04/2013 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ`NE VE BALIKESİR`DE ÇİFTÇİLERİN 2012 YILI DESTEKLEME PRİMLERİNİ HÂLÂ ALAMADIKLARINA İLİŞKİN 

02/05/2013 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİLER BAYRAMI`NDA YAŞANAN OLAYLARA İLİŞKİN 

14/05/2013 HATAY`IN REYHANLI İLÇESİNDE YAŞANAN SALDIRIYA VE BALIKESİR`DEKİ ÇİFTÇİLERİN ZOR DURUMDA BULUNDUKLARINA İLİŞKİN 

30/11/2012 İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AYKUT ERDOĞDU VE 24 MİLLETVEKİLİNİN; DEVLET ELİYLE YAPILMASI GEREKEN BOR TUZLARININ ARANMASI VE İŞLETİLMESİ İŞLERİNİ İHALE İLE ÖZEL ŞİRKETLERE YAPTIRDIĞI VE BU İHALELERE KAMU İHALELERİNE KATILMASI YASAKLI KİŞİLERİN KATILMASINA İZİN VERDİĞİ İDDİASIYLA ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI TANER YILDIZ HAKKINDA BİR GENSORU AÇILMASINA İLİŞKİN ÖNERGENİN ÖN GÖRÜŞMESİ 

18/01/2012 CUMHURBAŞKANI SEÇİMİ KANUNU TASARISI 

09/05/2012 SEÇİMLERİN TEMEL HÜKÜMLERİ VE SEÇMEN KÜTÜKLERİ HAKKINDA KANUN İLE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TASARISI 

01/07/2012 YARGI HİZMETLERİNİN ETKİNLEŞTİRİLMESİ AMACIYLA BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI VE BASIN YAYIN YOLUYLA İŞLENEN SUÇLARA İLİŞKİN DAVA VE CEZALARIN ERTELENMESİ HAKKINDA KANUN TASARI VE TEKLİFİ 

03/10/2012 TOPLU İŞ İLİŞKİLERİ KANUNU TASARISI 

10/10/2012 TOPLU İŞ İLİŞKİLERİ KANUNU TASARISI 

08/11/2012 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TASARISI 

11/11/2012 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TASARISI 

11/04/2013 İNSAN HAKLARI VE İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ BAĞLAMINDA BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TASARISI 

11/04/2013 İNSAN HAKLARI VE İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ BAĞLAMINDA BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TASARISI 

22/01/2013 HABERLEŞME ÖZGÜRLÜĞÜNE VE ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİNE YÖNELİK İHLALLERİN TESPİTİ VE ÖNLENMESİNE İLİŞKİN TEDBİRLERİN BELİRLENMESİ AMACIYLA BİR MECLİS ARAŞTIRMASI AÇILMASIINA İLİŞKİN ÖNERGELERİN ÖN GÖRÜŞMESİ 

05/04/2012 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ`NE İLİŞKİN 

29/11/2012 ÖĞRETMENLERİN SORUNLARINA İLİŞKİN

15/01/2013 BALIKÇILIK SEKTÖRÜ VE BALIKÇILARIN SORUNLARINA İLİŞKİN 

12/03/2013 BALIKESİR`İN SORUNLARIYLA EDREMİT, BURHANİYE VE AKÇAY`DA YAŞANAN SEL FELAKETİ HAKKINDA

04/04/2013 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ`NE İLİŞKİN 

20/12/2011 ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ AHMET AYDIN’IN, ŞAHSINA VE PARTİSİNE SATAŞMASI NEDENİYLE 

02/05/2012 AK PARTİ GRUBU ÖNERİSİ  ÜZERİNE

12/02/2013 CHP GRUBU ÖNERİSİ   ÜZERİNE

03/01/2012 SÖZLÜ SORU ÖNERGELERİ   ÜZERİNE

14/12/2011 2012 YILI MERKEZÎ YÖNETİM BÜTÇESİ VE 2010 YILI MERKEZÎ YÖNETİM KESİN HESAP KANUNU TASARISI 

20/12/2011 2012 YILI MERKEZÎ YÖNETİM BÜTÇESİ VE 2010 YILI MERKEZÎ YÖNETİM KESİN HESAP KANUNU TASARISI 

22/02/2012 ÇOĞALTILMIŞ FİKİR VE SANAT ESERLERİNİ DERLEME KANUNU TASARISI   ÜZERİNE

01/03/2012 SOSYAL SİGORTALAR VE GENEL SAĞLIK SİGORTASI KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TASARISI 

14/03/2012 AFET RİSKİ ALTINDAKİ ALANLARIN DÖNÜŞTÜRÜLMESİ HAKKINDA KANUN TASARISI

03/04/2012 KAMU GÖREVLİLERİ SENDİKALARI KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TASARISI 

11/12/2012 2013 YILI MERKEZÎ YÖNETİM BÜTÇESİ VE 2011 YILI MERKEZÎ YÖNETİM KESİN HESAP KANUNU TASARISI 

15/12/2012 2013 YILI MERKEZÎ YÖNETİM BÜTÇESİ VE 2011 YILI MERKEZÎ YÖNETİM KESİN HESAP KANUNU TASARISI 

18/12/2012 2013 YILI MERKEZÎ YÖNETİM BÜTÇESİ VE 2011 YILI MERKEZÎ YÖNETİM KESİN HESAP KANUNU TASARISI 

17/01/2013 2000 TARİHLİ TEHLİKELİ VE ZARARLI MADDELERLE KİRLENME OLAYLARINA KARŞI HAZIRLIKLI OLMA, MÜDAHALE VE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜNE KATILMAMIZIN UYGUN BULUNDUĞUNA DAİR KANUN TASARISI 

17/01/2013 AFRİKA KALKINMA BANKASI KURULUŞ ANLAŞMASINA KATILMAMIZIN UYGUN BULUNDUĞUNA DAİR KANUN TASARISI

07/03/2013 ELEKTRİK PİYASASI KANUNU VE TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GELİRLERİ KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN TEKLİFİ 

08/05/2013 POSTA HİZMETLERİ KANUNU TASARISI 

23/11/2011 SPORDA ŞİDDET VE DÜZENSİZLİĞİN ÖNLENMESİNE DAİR KANUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN TEKLİFİ

29/03/2012 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI TEŞKİLATI KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN TEKLİFLERİ 

17/05/2012 ECZACILAR VE ECZANELER HAKKINDA KANUN İLE UYUŞTURUCU MADDELERİN MURAKABESİ HAKKINDA KANUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TEKLİFLERİ 

30/05/2012 BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN TEKLİFİ 

03/07/2012 BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TEKLİFİ 

30/10/2012 BOLU MİLLETVEKİLİ TANJU ÖZCAN’IN, (2/224) ESAS NUMARALI SOSYAL DEVLET İKRAMİYESİ ÖDENMESİ HAKKINDA KANUN TEKLİFİ’NİN DOĞRUDAN GÜNDEME ALINMASINA İLİŞKİN ÖNERGESİ

ARAŞTIRMA ÖNERGELERİ

Tarihi

Meclis Araştırmaları Önergesinin Başlığı ve Özeti

26/06/2013

Gönen çayındaki kirliliğin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi (GÖNEN VE ÇEVRESİ)

06/03/2013

Türkiye genelinde meydana gelen çevre kirliliğin ve çevre sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi. (BALIKESİR’DEKİ KİRLİLİK ÜZERİNDEN VERİLEN ÖNERGE)

28/02/2013

Kırmızı et sektöründe yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi. Hayvancılık sektörünün kalbi Balıkesir’de atıyor. Kırmızı et üretiminde ilk sırada.

-           Hayvancılık sektörünün vazgeçilmez girdisi olan yemde çok yönlü sorunlar yaşanıyor.

-           Hayvancılığa verilen destekler yetersiz ve amacına uygun kullanılmıyor.

-           Et ithalatı ve kasaplık canlı hayvan ithalatı sektörün her kesimine büyük zarar veriyor.

-           Balıkesir’de son iki yılda 8 bin 301 büyük baş besi hayvanı, 1426 büyük baş damızlık hayvanı ithal edildi. Sadece 2011’de 156 bin küçükbaş hayvan ithalatı yapıldı. Aynı dönemde 888 bin 322 kilo sığır eti ithalatı yapılırken bunun 78 bin 804 kilosu Balıkesir’de tüketildi. Kalanı Bursa, Kocaeli, Çorum ve İzmir gibi kentlere sevk edildi. Türkiye’nin en fazla kırmızı et üretimi yapılan Balıkesir’e bu kadar ithalat yapılması yerli üretimi tehdit ediyor.

20/12/2012

Kayıp çocuklar konusunun bütün yönleriyle araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.

07/12/2012

Balıkçılık sektörünün sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi. BALIKESİRLİ BALIKÇILARIN TEMEL SORUNLARINI DA İÇERMEKTE…

28/11/2012

Güney Marmara bölgesinin su kaynaklarının korunması araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi. GÖNEN ÇAYI, MANYAS GÖLÜ, BALIKESİR İLİNİN DE İÇİNDE BULUNDUĞU BÖLGENİN SU KAYNAKLARININ KİRLİLİĞİ İLE İLGİLİ

18/05/2012

Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan personelin sorunlarının araştırılarak mağduriyetlerinin giderilmesi için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.

16/05/2012

Çeltik üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi. (GÖNEN, MANYAS İLE İLGİLİ ÖRNEKLER)

18/04/2012

Kadınların işgücüne katılımının ve iş hayatında karşılaştıkları sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.

20/03/2012

Bor üretiminde etkinliğin sağlanarak ülkemizin çıkarlarının korunması konusunda alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

08/03/2012

Geçici işçilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

04/01/2012

Emeklilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi

20/12/2011

SEKA Balıkesir işletmesinin özelleştirme yöntem ve sonuçlarının araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

08/12/2011

Engelli vatandaşların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

02/12/2011

İLKSAN üyesi öğretmenlerin sorunları ve İLKSAN`da yaşanan olumsuzlukların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

30/11/2011

Beyaz et sektörünün sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

24/11/2011

Öğretmenlerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

15/11/2011

Tarım girdi maliyetleri artışlarının nedenleri ve bunların yol açtığı ekonomik zararların araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

06/10/2011

Marmara Denizi`nde kirlilikten kaynaklanan sorunların ve kirliliğin çevre ve insan sağlığına etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

YAZILI SORU ÖNERGELERİ

14.08.2013

Bandırma suyunun MTA tarafından kesilmesine ilişkin

13.07.2013

Pirinç ve çeltik üreticilerinin sorunlarına ilişkin

05.07.2013

Gezi Parkı olayları sırasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının sosyal medya kullanımı ile ilgili bazı iddialara ilişkin

18.06.2013

Gezi Parkı protestolarına karşı kolluk kuvvetlerince kullanılan biber gazı ve tazyikli su uygulamalarına ilişkin

 

 

 

07.06.2013

Gezi Parkı olayları ile ilgili çeşitli illerde düzenlenen eylemlerde polisin müdahalesine ilişkin

05.06.2013

Gezi Parkı olaylarında göz altına alınanlara ilişkin

15.05.2013

Balıkesir`deki yol yapım, onarım ve denetleme işlerine ilişkin

16.04.2013

Balıkesir`in İvrindi ilçesindeki bir köyün yol sorununa ilişkin

16.04.2013

Balıkesir`in İvrindi ilçesindeki bir köyün elektrik sorununa ilişkin

04.04.2013

Balıkesir`in Gömeç ilçesindeki bir köyde bulunan okul binasına ilişkin

05.04.2013

Balıkesir`in İvrindi ilçesindeki bir köyün yol sorununa ilişkin

05.04.2013

Balıkesir`in İvrindi ilçesindeki bir köyün su sorununa ilişkin

05.04.2013

Balıkesir`in Havran ilçesindeki bir köyün yol sorununa ilişkin

05.04.2013

Balıkesir`in Gönen ilçesindeki bir köyün altyapı sorununa ilişkin

05.04.2013

Balıkesir`in bazı ilçelerindeki bazı köylerin yol sorununa ilişkin

05.04.2013

Balıkesir`in Gönen ilçesindeki bir köyün yol sorununa ilişkin

04.04.2013

Balıkesir`in Balya ilçesindeki bir köyün yol sorununa ilişkin

04.04.2013

Balıkesir`in Gömeç ilçesindeki bir köyün yol sorununa ilişkin

04.04.2013

Balıkesir`in Edremit ilçesindeki bir köyün yol sorununa ilişkin

04.04.2013

Balıkesir`in Gömeç ilçesindeki bir köyün yol sorununa ilişkin

04.04.2013

Balıkesir`in Edremit ilçesindeki bir köyün altyapı sorununa ilişkin

05.04.2013

Balıkesir`in Gönen ilçesindeki bir köyün elektrik sorununa ilişkin

05.04.2013

Balıkesir`in Havran ilçesindeki bir köyün elektrik sorununa ilişkin

05.04.2013

Balıkesir`in İvrindi ilçesindeki bir köyün elektrik sorununa ilişkin

05.04.2013

Balıkesir`in İvrindi ilçesindeki bir köyün elektrik sorununa ilişkin

04.04.2013

Balıkesir`in Balya ilçesindeki bir köyün elektrik sorununa ilişkin

04.04.2013

Balıkesir`in Gönen ilçesindeki bir köyün elektrik telleriyle ilgili sorununa ilişkin

04.04.2013

Balıkesir`in Balya ilçesindeki bir köyün elektrik sorununa ilişkin

04.04.2013

Balıkesir`in Gönen ilçesindeki bir köyün yol sorununa ilişkin

03.04.2013

Uzman jandarmaların sorunlarına ilişkin

12.03.2013

Balıkesir Adalet Komisyonu Başkanı hakkındaki iddialara ilişkin

06.03.2013

Balıkesir`de yardım amaçlı dağıtılan kömüre ilişkin

28.02.2013

Balıkesir`de bir köyün yol sorununa ilişkin

28.02.2013

Balıkesir`de bir köyün yol sorununa ilişkin

28.02.2013

Balıkesir`in İvrindi ilçesinde bir köyün yol sorununa ilişkin

28.02.2013

Balıkesir`de bir köyün yol sorununa ilişkin

28.02.2013

Balıkesir`de bir köyün yol sorununa ilişkin

28.02.2013

Balıkesir`in Bigadiç ilçesinde bir köyün yol sorununa ilişkin

28.02.2013

Balıkesir`de bir köyün elektrik sorununa ilişkin

27.02.2013

Balıkesir`deki arazi toplulaştırmalarına ilişkin

22.02.2013

Balıkesir Edremit`teki TOKİ sakinlerinin sorunlarına ilişkin

19.02.2013

Balıkesir`in Manyas ilçesinde bir okulda sahnelenen bir oyunla ilgili iddialara ilişkin

15.02.2013

Kırmızı ve beyaz et sektöründe yaşanan sorunlara ilişkin

01.02.2013

Balıkesir`in Erdek ilçesindeki tarihi eserler ve antik kentler ile ilgili çalışmalara ilişkin

21.01.2013

Balıkesir`in Bigadiç ilçesindeki bir köyün okul sorununa ilişkin

24.01.2013

Balıkesir`in İvrindi ilçesindeki bir köyün içme suyu sorununa ilişkin

24.01.2013

Balıkesir`in İvrindi ilçesindeki bir köyün yol sorununa ilişkin

21.01.2013

Balıkesir`in Dursunbey ilçesine bağlı bir köyün yol sorununa ilişkin

21.01.2013

Balıkesir`in Bigadiç ilçesine bağlı bir köyün yol sorununa ilişkin

21.01.2013

Balıkesir`in Bigadiç ilçesine bağlı bir köyün içme suyu sorununa ilişkin

15.01.2013

Balıkesir`de meydana gelen doğal afetlere karşı alınan önlemlere ilişkin

09.01.2013

KPSS hakkında kopya, şifre ve soru sızdırma iddialarına ilişkin

04.01.2013

Balıkesir`de yardım amaçlı dağıtılan kömüre ilişkin

04.01.2013

Suriyeli mültecilere yapılan yardımlara ve ülkemizdeki yoksul vatandaşlara ilişkin

28.12.2012

Asgari ücrete ve yapılan zamlara ilişkin

28.12.2012

Emekli maaşlarına ve intibak uygulamasına ilişkin

25.12.2012

Yasadışı telefon dinlemelerine ve derin Devlete ilişkin bir açıklamasına ilişkin

24.12.2012

Balıkesir`deki okullara gönderilen Roman öğrencilere dair bilgi talep eden yazıya ilişkin

18.12.2012

Balıkesir`in Dursunbey ilçesinde bir köydeki göletin hizmete açılmasına ilişkin

18.12.2012

Balıkesir`in Dursunbey ilçesindeki bir köyün yol sorununa ilişkin

18.12.2012

Balıkesir`in Dursunbey ilçesindeki bir köyün yol sorununa ilişkin

18.12.2012

Balıkesir`in Dursunbey ilçesindeki bir köyün elektrik sorununa ilişkin

18.12.2012

Balıkesir`in Erdek ilçesindeki bir köyün elektrik sorununa ilişkin

18.12.2012

Balıkesir`in Erdek ilçesindeki bir köyün elektrik sorununa ilişkin

18.12.2012

Balıkesir`in Susurluk ilçesindeki beldede elektrik hatlarının yer altına alınmasına ilişkin

19.12.2012

Telefon dinlemeleri ve teknik takipler ile ilgili iddialara ilişkin

18.12.2012

2002-2012 yılları arasında Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun uygulanması ile ilgili bazı verilere ilişkin

11.12.2012

Bakanlık tarafından yurtdışına gönderilen öğrencilerin burslarının yatırılmadığı iddialarına ilişkin

11.12.2012

Turizmci usta öğreticilerin sorunlarına ilişkin

11.12.2012

Balıkesir`in Merkez ilçesine bağlı bir köyün ulaşım sorununa ilişkin

11.12.2012

Balıkesir`in Erdek ilçesinde bir köyün ulaşım sorununa ilişkin

11.12.2012

Balıkesir`in Kepsut ilçesine bağlı bir köyde tarım alanlarına ulaşım sorununa ilişkin

11.12.2012

Balıkesir`in Dursunbey ilçesine bağlı bir köyün altyapı sorununa ilişkin

11.12.2012

Balıkesir`in Erdek ilçesine bağlı bir köyün içme suyu sorununa ilişkin

11.12.2012

Balıkesir`in Dursunbey ilçesine bağlı bir köyün ulaşım sorununa ilişkin

11.12.2012

Balıkesir`in Bandırma ilçesine bağlı bir köyün ulaşım sorununa ilişkin

11.12.2012

Balıkesir`in Bandırma ilçesinde bir köyün elektrik trafosunun yenilenmesine ilişkin

11.12.2012

Balıkesir`in Bandırma ilçesinde bir köyde yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin

11.12.2012

Balıkesir`in Erdek ilçesinde bir köyde yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin

11.12.2012

Balıkesir`in Kepsut ilçesinde bir köyde yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin

11.12.2012

Balıkesir`de bir köyde yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin

11.12.2012

Balıkesir`in bir köyünün okul sorununa ilişkin

11.12.2012

Ülkemizde şeker pancarı üretimine ve şeker fabrikalarının özelleştirilmesine ilişkin

11.12.2012

Bandırma Denizcilik Fakültesinin eğitime başlayamamasına ilişkin

07.12.2012

Balıkesir`in Dursunbey ilçesindeki bir köyün yol sorununa ilişkin

07.12.2012

Balıkesir`in Bandırma ilçesindeki bir köyün yol sorununa ilişkin

06.12.2012

Bandırma İthal edilen canlı hayvanların nakilleri sırasında yaşandığı iddia edilen olaylara ve canlı hayvan nakli denetimlerine ilişkin

07.12.2012

Balıkesir`in Bandırma ilçesindeki bir köyde yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin

07.12.2012

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş ile ilgili bazı sorunlara ilişkin (Bandırma- Gönen)

06.12.2012

Balıkesir`de vatandaşların bilgileri dışında siyasi partilere üye yapıldıkları iddialarına ilişkin

27.11.2012

Soruşturma geçiren belediyeler ile ilgili verilere ilişkin (Ayvalık)

27.11.2012

Balıkesir`in Bigadiç ilçesine bağlı bir köyün yol sorununa ilişkin

27.11.2012

Öğretmen maaşlarına ve öğretmenlerin sorunlarına ilişkin

22.11.2012

Kamu hastaneleri birliklerine ilişkin

13.11.2012

Balıkesir`e bağlı bir köyün yol, su ve elektrik sorunlarına ilişkin

13.11.2012

Balıkesir`de meydana gelen doğal afetlere ilişkin

13.11.2012

Balıkesir`e yerleştirilen Suriyeli mültecilere ilişkin

02.11.2012

TSK`dan ilişiği kesilen personelin mağduriyetinin giderilmesine yönelik çalışmalara ilişkin

02.11.2012

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Ankara`ya gelen vatandaşların engellenmesine ilişkin

02.11.2012

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının engellenmesine ve kutlamalara katılan sivil toplum örgütlerine ilişkin

19.10.2012

Seçmeli derslerle ilgili bazı iddialara ilişkin

19.10.2012

Van`daki okullarda yapılan isim değişikliklerine ilişkin

26.09.2012

2012 KPSS`de (ortaöğretim/önlisans) adayların tercih ettikleri yerlerin dışında sınava girmelerine ilişkin

11.09.2012

Silivri Cezaevinde görevli bir infaz koruma memurunun bulaşıcı bir virüs nedeniyle öldüğü iddialarına ilişkin

20.09.2012

Son günlerde artan terör saldırılarında istihbarat ve güvenlik zafiyeti iddialarına ilişkin

22.08.2012

Gıda takviyesi adı altından satılan ilaçlara karşı alınan önlemlere ilişkin (Balıkesir`de ölümle sonuçlanan olay)

01.08.2012

Güney Marmara`daki adalarda yapılan özel ağaçlandırma faaliyetlerine ilişkin

03.08.2012

2012`de yapılan Anadolu ve Fen Liseleri Öğretmen Seçme Sınavıyla ilgili iddialara ilişkin

03.08.2012

Balıkesir Ayvalık`ta denizde kaybolan bir aileye ve yürütülen arama kurtarma çalışmalarına ilişkin

03.08.2012

Bazı kamu kurumlarının basına yansıyan uygulamalarına ilişkin

25.07.2012

Kayısı üreticilerinin sorunlarına ilişkin

16.07.2012

2011-2012 yıllarında Balıkesir`de çiftçilere yönelik hibe uygulamalarına ilişkin

25.07.2012

Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde vezne bulunmamasına ilişkin (Bandırma)

25.07.2012

Kamu kurum ve kuruluşlarının internet sayfalarına yapılan siber saldırılara ilişkin

25.07.2012

Balıkesir`deki TCDD arazisinin özelleştirilmesine ilişkin

12.07.2012

Polis Akademisi Başkanının yazdığı bir kitapta yer alan ifadelere ilişkin

10.07.2012

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının yayınladığı sağlık sigortası primi ile ilgili bir genelgeye ve bu genelge nedeniyle yaşanacak mağduriyete ilişkin

10.07.2012

MGK Genel Sekreterliğinin TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonunun talep ettiği belgeleri Devlet sırrı kapsamında değerlendirmesine ilişkin

10.07.2012

KPSS hakkında kopya, şifre ve soru sızdırma iddialarına ilişkin

06.07.2012

Soru önergelerine ve iade edilen önergelere ilişkin

04.07.2012

Deniz Feneri davasına ilişkin

28.06.2012

Tarım Kredi Kooperatifi kredisini ödeyemeyen çiftçilere ilişkin

28.06.2012

E-haciz uygulamasına ilişkin

13.06.2012

İDO`nun bilet fiyatlarını artırmasına ve denetimine ilişkin

30.05.2012

Balıkesir`deki bir köy okulu binasının mescide dönüştürülmesine ve köy halkının Cemevi talebine ilişkin

22.05.2012

Balıkesir`deki bazı yollarda ulaşım güvenliği sorununa ilişkin

04.05.2012

Gönen Ovasındaki çeltik üreticilerinin sulama sorunlarına ilişkin

18.04.2012

Balıkesir`deki sulama projelerinin sorunlarına ilişkin

18.04.2012

Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ilçedeki tüm öğretmenlere uyarı yazısı göndermesine ilişkin

19.04.2012

Dursunbey`deki bir kömür madeni sahasının kimyasal atık tesisine dönüştürüleceği iddiasına ilişkin

19.04.2012

Güney Marmara Bölgesi için yapılacak sanayi, tarım ve turizm yatırımlarına ilişkin

18.04.2012

Çanakkale Yenice-Balıkesir Gönen karayoluna ilişkin

16.04.2012

Kamu görevlilerinin sendikalaşma oranına ilişkin

10.04.2012

Gönen`de bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmeni tarafından öğrenciye baskı yapıldığı iddiasına ilişkin

06.04.2012

Çiftçilerin Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçları, ödeyemeyenlerin icra dosyaları ve aldıkları cezalara ilişkin

28.03.2012

Balya ve çevresindeki çevre kirliliğine ilişkin

14.03.2012

Nüfusu 750 bini aşan illerin büyükşehir yapılması çalışmalarına ilişkin

14.03.2012

Havran`da bir taş ocağının yeniden faaliyete geçtiği iddialarına ilişkin

07.03.2012

Ülke genelindeki okul servis araçlarının denetimine ilişkin (Savaştepe`de yaşanan servis faciası)

07.03.2012

Elektronik haciz uygulaması nedeniyle mağdur olan emeklilerin durumlarına ilişkin

23.02.2012

Kamuda çalışan taşeron işçilerin sosyal hakları ve güvencelerine ilişkin

25.01.2012

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.`nin bazı faaliyet ve uygulamaları ile vatandaşların yaşadığı mağduriyete ilişkin

18.01.2012

19 Mayıs kutlamalarına ilişkin

05.01.2012

2002-2011 yılları arasında KÖYDES Projesi kapsamında Balıkesir`e yapılan yatırımlara ilişkin

04.01.2012

Bandırma-Edincik TOKİ konutlarına ilişkin

09.12.2011

Bandırma Paşabayırı Kültür Merkezi inşaatına ilişkin

05.12.2011

Beş yıl önce kaçırılıp öldürülen ve failleri bulunamayan iki kız çocuğuna ilişkin

22.11.2011

Hayvan Sağlığı ve Zabıtası Kanunu uyarınca yapılan aşılamalara ilişkin (GÖNEN’DE RASTLANAN KUDUZ VAKALARI)

17.11.2011

Balıkesir`in yerel bir gazetesinde çıkan bir habere ilişkin

31.10.2011

Çanakkale-Yenice`de bir köyde işletilmesi planlanan bir maden zenginleştirme tesisinin çevreye ve insan sağlığına vereceği zararlara ilişkin

27.09.2011

Bandırma-Manyas-Gönen arası yol yapım ve bakım çalışmalarına ilişkin

29.09.2011

SEKA Balıkesir İşletmesinin özelleştirilmesine ilişkin

18.08.2011

Kuduz hastalığına ve alınan önlemlere ilişkin

12.07.2011

Basında yer alan GDO`lu mısır ithali ve GDO`lu ürün üretimi ve tüketimiyle ilgili iddialara ilişkin (BANDIRMA LİMANINDA YAKALANAN GDO ÜRÜNLERLE İLGİLİ)

05.08.2011

Gönen Çayındaki kirliliğe ilişkin

21.07.2011

Gözaltına alınan ve tutuklanarak ceza alan gazetecilere ilişkin

09.09.2011

TSK`dan ilişiği kesilen askerlerin mağduriyetine ilişkin

14.07.2011

Beş yıl önce kaçırılıp öldürülen ve failleri bulunamayan iki kız çocuğuna ilişkin

ULUSAL YAYIN YAPAN TV PROGRAMLARI

(23 KEZ PROGRAM KONUĞU)

1 AĞUSTOS 2013

HALK TV “TİB BELGESİ ANAYASAYA AYKIRIDIR"

24 HAZİRAN 2013

NTV YAKIN PLAN (BÖCEK KOMİSYONU)

18 HAZİRAN 2013

KANAL B GEZİ PARKI OLAYLARINI -DEĞERLENDİRME-

29 MAYIS 2013

NAMIK HAVUTÇA KANAL A HANGİ TARAF PROGRAMINDA

6 MAYIS 2013

KANAL B- HABERCİNİN SAATİ- İMRALI SÜRECİ-

12 NİSAN 2013

HALK TV - YASA DIŞI DİNLEMELER VE SİLİVRİ DEĞERLENDİRMELERİ

25 MART 2013

KANALB HABERCİNİN SAATİ- İMRALI SÜRECİ

15 ŞUBAT 2013

KANALB YASADIŞI DİNLEMELER

29 KASIM 2012

KANAL B HABERCİNİN SAATİ PROGRAMI

6 KASIM 2012

NTV`DE BÜYÜKŞEHİR YASA TASARISINI ELEŞTİRDİ

9 EKİM 2013

KANAL B HABERCİNİN SAATİ

2 TEMMUZ 2012

KANAL B ÖZEL YETKİLİ MAHKEMELER KALDIRILMADI

24 MAYIS 2012

HALK TV 2B AKP`NİN YANDAŞLARINI KURTARMA PROJESİDİR

24 MAYIS 2012

KANAL B BAŞKANLIK SİSTEMİ TÜRKİYE`NİN GÜNDEMİ DEĞİL

4 MAYIS 2012

HALK TV GÜNİÇİ PROGRAMI

22 MART 2012

HALK TV - GÜNİÇİ PROGRAMI BOR GERÇEĞİ

8 ŞUBAT 2012

ULUSAL KANAL SATIRBAŞI PROGRAMI

16 ŞUBAT 2012

KANALB HABERCİNİN SAATİ

16 OCAK 2012

HALK TV GÜNİÇİ PROGRAMI

19 ARALIK 2011

KANAL B – CUMHURBAŞKANININ GÖREV SÜRESİ

13 ARALIK 2011

ULUSAL KANAL – UZUN TUTUKLULUK SÜRELERİ

24 KASIM 2011

HALK TV GÜNCEL HUKUK PROGRAMI

24 KASIM 2011

HALK TV – GÜNE BAŞLARKEN PROGRAMI

 

 

 

 




  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli