Havuzlar yağmur bekliyor

Havuzlar yağmur bekliyor

BASKİ, meydan havuzunu ne zaman hatırlayacak?

Bandırma'da su faturalarındaki kalemler üzerindeki değişiklikler sürekli hareketlilik kazanırken, genel yeküne akseden tutar'da kayıp kaçaklar kalemi oldukça yer tutuyor.

Kayıp-Kaçakların önlenmesi adına yapılan çaba kapsamında nasibini alan bir sosyal aksesuar ise kuşkusuz Bandırma Cumhuriyet alanında bulunan Çınar ağaçları içindeki havuz, Büyükşehir organizasyonu le birlikte temizlik ve su bulundurma faaliyetini birtürlü gerçekleştiremeyen meydan havuzu yaz sıcaklarından serinlemek isteyenlerin hevesini kursagında bırakıyor.

Bandırma Cumhuriyet alanında işgalin, işgalini yaparak nerede ise meydanı parselleme yarışına giren işletmeler, olası işgal harçlarını vatandaştaş çıkartmak adına çay-dondurma vs fiyatlarını da hatırı sayılır yüksekte tutmakta imtina ediyor.

İlgenel meclisi-Milletvekili-Belediye Başkanı-Milletvekili ve bugün siyasi kimliğini Büyükşehir Belediye başkanı baş danışması olarak sürdüren Öztaylan'ın kendi başkanlık döneminde düzenlediği meydan'da bugün boş olarak duran Havuz 'u görüp görmediği ise merak konusu.



Anahtar Kelimeler: Havuzlar yağmur bekliyor
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı