?Sanki hayata yeniden geldim.?

?Sanki hayata yeniden geldim.?

Bel fıtığı rahatsızlığı nedeni ile felç olma riski yaşayan Yılmaz Atik´ten öğüt, ?Tedavi olmayı geciktirmeyin.?

 

Bandırma´nın tanınmış esnaf simalarından Yılmaz Atik Bel fıtığını patlaması sonucu az kalsın hayatı kayıyordu. Bel fıtığı patlaması sonucu belden aşağısı felç olan Yılmaz Atik, gecikmiş müdahaleye rağmen Bandırma Devlet Hastanesindeki başarılı operasyonlar sonucu yeniden eski sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Belden aşağısı tutmaz halde hastaneye kaldırılan Yılmaz Atik´in Devlet Hastanesindeki teçhiz ve tedavisi sonucu yeniden yürümeye başlama noktasına gelmesi, kendisi yanı sıra tüm aile bireylerine bayram havası yaşattı.

Atik, geçirdiği önemli rahatsızlık ve Devlet Hastanesi hekimlerinin teçhiz ve tedavide öngördükleri uygulama ile sağlığına kavuşması ardından, kendisi gibi rahatsızlık ihtimali olan vatandaşlara çağrıda bulunarak ?Vakit geçirmeden hemen gidip emar çektirin ve tedaviye başlayın.? Diyerek kendisi gibi olumsuzluk yaşayıp ıstırap çekmemeleri tavsiyesinde bulundu.

/resimler/2015-12/21/2303347321997.jpg

Yılmaz Atik, başından geçen rahatsızlığın tedavisinde başrolü üstlenen Dr. Hüseyin Erener ile Fizikçi Pınar hanım´a teşekkür ederek ?Yeniden dünyaya geldim, kendilerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum.? Dedi.

 



Anahtar Kelimeler: hayata yeniden geldim
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli