Hayata dönüş

Hayata dönüş

Zıpkınla balık yerine kendini avladı.

Marmaraadası, Çınarlı mahallesinde meydana gelen sıra dışı yaralanma olayı kahramanı Enes Uğur(25) Bandırma Devlet Hastanesinde Hayata döndürüldü.

İlginç yaralanma olayı Bayramın 1. günü saat 16.00 sularında zıpkınla balık avlamak isteyen  Enes Uğur`un kendini başından vurmasıyla meydana geldi.

Uzun yıllar Almanyada kaldıktan sonra, Türkiye`ye dönerek İstanbul`da yaşamaya başlayan Enes Uğur tatil için geldiği Marmaraadası Çınarlı köyünde zıpkınla balık avlamak üzere çıktığı denizden ölüm kalım mücadelesi ile çıktı.

Hata ile Balık vurmak için kullandığı zıpkınla kendini vuran Enes Uğur, önce Marmara sağlık merkezi ambulansı ile Marmara iskelesine, ardından deniz ambulansı ile Erdek`e, Erdek`ten de Bandırma Devlet Hastanesine getirilerek alındığı ameliyatla hayata döndü.

Zıpkınla kendisini başından vuran Enes Uğur, Bandırma Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz servisinde gerçekleşen başarılı ameliyatla zıpkın çıkartılıp, gerekli operasyonla parçalanan noktalar dikildi.

Bayramda zıpkın mağduru Enes Uğur`u ameliyat ederek hayata döndüren kulak burun boğaz servisi, çok kritik saatler sonucu hastayı hayata tutundurmayı başarırken, Zıpkın`ın büyük bir şans eseri beyni teget geçtiği görüldü.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli