Haydarçavuş Muhtarlığı Hizmet Binasına kavuştu

Haydarçavuş Muhtarlığı Hizmet Binasına kavuştu

Haydarçavuş Mahallesi Muhtarlığı Nihayet Kurumsal yapıya kavuştu.

 

Bandırma´nın kent olma noktasında nüveyi oluşturan Haydarçavuş Mahallesi, unutulmuşluktan kurtulma noktasında verdiği çaba sonunda çözüme ulaştı.

Bandırma Belediyesi tarafından Cabi sokakta yapılan Konteyner ofis bugün gerçekleşen törenle hizmete girdi.

/resimler/2016-1/15/2022007386556.jpg

Cuma namazı ardından gerçekleşen törene Başta Kaymakam Tuncay Sonel olmak üzere Belediye Başkanı Dursun Mirza, Garnizon Komutanı Hv. P. Tuğ. Gen. Mustafa Güçlü Çelenk, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Yzb. Murat Yılık, Bandırma ve Erdek Muhtarları, Belediye Meclis üyeleri, Bazı demokratik Kitle örgütü temsilcileri ve Mahalle halkı katıldı.

/resimler/2016-1/15/2022220043259.jpg

Açılış konuşmasını yapan Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu, Haydarçavuş mahallesinin konum ve durumu itibari ile kent merkezi olmanın olumsuzluklarını yaşamak bir yana yıllarca Muhtarlık kurumuna ait kurumsal bir yapıya sahip olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu, Belediye Başkanın katkıları ile yeni binaya kavuşmuş olmalarından dolayı katkısı olanlara teşekkür etti.

/resimler/2016-1/15/2023049106599.jpg

Muhtar Nur Demir Hancıoğlu´nun bir mesajı da Kaymakam ve bürokratlara idi. Hancıoğlu, tüm muhtarların temsil ettikleri mahalle halkı adına hizmet talebinde bulunduğunu, bunun özel bir istek veya  lüx bir beklenti olmaktan öte toplumsal ihtiyaçtan kaynaklandığını vurgulayarak bugün kadar kendilerine destek olan Kaymakam ve Bürokratlara teşekkür etti.

/resimler/2016-1/15/2023446498486.jpg

Başkan Mirza, Baski´den dert yandı.

Haydar Çavuş Mahallesi Muhtarlık binasının açılış töreninde Baski´den yakınan Başkan Dursun Mirza, Büyükşehir statüsü ile birlikte yeniden şekillenen kurumsal yapıda Su kanalizasyon, Yol, Ulaşım, Park vs çalışmaların Büyükşehir´in inisiyatifine kaldığını Baski´nin kent içinde keyfi yol kazıları nedeni ile vatandaştan gelen şikâyetleri karşılamak zorunda kaldıklarını, Bu güne kadar kent içinde baski´nin açtığı 750 çukur bulunduğunu, Bandırma Belediyesi olarak bunun 250 sini yaptıklarını vurgulayarak, yol paralarını Büyükşehir´in tahsil ettiğini, buna karşın yolları Bandırma Belediyesinin yaptığını söyledi.

/resimler/2016-1/15/2024329420756.jpg

KAYMAKAM TUNCAY SONEL ?GÜZEL HİZMET?

Haydar Çavuş mahallesi Muhtarlığı Hizmet Binasının açılış töreninde konuşan Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, yapılan çalışmanın güzel bir hizmet olduğunu, Kaymakamlık olarak yapılan her güzel hizmetin yanında olduklarını yenileyerek, Haydar Çavuş mahallesi Muhtarlık hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Haydar Çavuş Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binasının son konuşmacısı Bandırma Müftüsü Hacı Süleyman Küçük oldu.

Küçük, hizmet binasının hayırlara vesile olması dileği ardından yaptırdığı dua ile yeni binada hayırlı hizmetler üretilmesi dileğinde bulundu.

Daha sonra Haydar Çavuş Mahallesinin efsane muhtarı Hayrettin Karacan´ı da aralarına alan Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Garnizon Komutanı Hv. P. Tuğ. Gen. Mustafa Güçlü Çelenk, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Yzb. Murat Yılık, Bandırma ve Erdek Muhtarları yeni hizmet binasının kurdelesini keserek hizmete açılışını sağladı.

Açılış ardından katılımcı konuklara ikramda bulunulurken, açılış dolayısı ile muhtarlığa gönderilen çiçekler Cabi sokağın ortam ve atmosferine ayrı bir güzellik kattı.

/resimler/2016-1/15/2025123327895.jpg



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli