Haydi Genç Kızlar, O gün, Bu gün...

Haydi Genç Kızlar, O gün, Bu gün...

Erdek zamanı festivali, Ocaklar Zeytin Güzelini seçiyor

Ocaklar´da amatör gazeteci Adem Halat tarafından 1884 yılında hobi olarak başlatılan ve 15 yıl aralıksız devam etmesi ardından, Ocaklar´ın köy lükten beldeliğe terfi etmesi ile birlikte sonlandırılan "Ocaklar Zeytin Güzeli yarışması" aradan geçen 18 yıl sonra "Erdek zamanı festivali ile birlikte yeniden hayat buldu.

Erdek zamanı Festivali programı içinde 18 yıl sonra kaldığı yerden devam edilecek 2017 Ocaklar Zeytin Güzelliği taç´ı sahibini arıyor.

Ocaklar´da Adem Halat, Erdek´te Belediye halk masası ve Cumhuriyet alanında bulunan festival standına yapılacak müracaatlar ile yarışma şartlarını taşıyan her genç kıza açık, yarışma için Erdek belediyesi Ocaklar´a ücretsiz servis-ulaşımı sağladı.

Haberimiz yayına hazırandığı ana dek 30 un üzerinde katılım başvurusu alan 2017 Ocaklar Zeytin Güzeli yarışmasında finale kalacak Kraliçe ve beraberindeki 2 güzel çeşitli armağanlar ile ödüllendirilecek.

Ocaklar İskele meydanında hazırlanacak podyumda gerçekleşecek yarışmanın sunum ve jürüsini ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses´in sanatçı kızı Dilan Çıtak ile sahne arkadaşı Levent Dörtel yapacak ve birde konser verecekler.

Festival komitesinden yapılan açıklamada 1984 yılından 1999 yılına dek süren seçilmiş 15 zeytin güzeli içinde çağrıda bulunuldu.

Yarışmaya taçları ile onur konuğu olacak eski güzeller, konaklama anlamında da festival komitesinin onur konuğu olacak

/resimler/2017-8/24/1436426343008.jpg



Anahtar Kelimeler: Haydi Genç Kızlar
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli