Haydi Finale Cennet Parka!

Haydi Finale Cennet Parka!

Kuşcenneti 2. Geleneksel futbol turnuvasında şampiyonun belirlenmesi için son doksan dakika.

Şampiyonluk için son Doksan dakika. Haydi Finale Cennet Parka!
Kuşcenneti 2. Geleneksel futbol turnuvasında şampiyonun belirlenmesi için son doksan dakika. Öncesinde protokol misafirlerinin katılacağı özel gösteri maçıyla anılara imza atılacak. Daha sonra 56. Müsabaka da 3. lük maçı saat 19.00 da Dedeobaspor & Yeni Yenicespor arasında oynanacak.
Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanı Yücel YILMAZ ve Kuşcenneti muhtarı Murat ÖZGENÇ ve tüm katılan mahalle muhtarlarının destek ve katkılarıyla gerçekleştirilen bu güzel organizasyonda elbirliği ile sona geldik. Bu yıl son buluşmada yine omuz omuza Cennet parkta buluşalım.
57. ve son müsabaka da saat 21.00 de ise Şampiyonluk meşaleleri yakılacak, şarkılar  türküler söylenecek, davullar çalacak Gölyakaspor ve Cennetspor arasında 2023 yılı şampiyonunun belirleneceği önemli maçta sizlerle olacağız.
Cennet Parkta muhteşem son için hazır mıyız? 

Tüm takım ve taraftarlarımızı bu şölene davet ediyoruz.
Bursa’da Medya farkı ve katkılarıyla tüm maçların canlı yayınlandığı muhteşem organizasyon da sona doğru gelinirken her geçen gün taraftarın yoğun ilgisi artarak devam ediyor. 80 yaşındaki teyzelerin amcaların, on yaşındaki kızların, çocukların maçları tribünden izlemesine tanık olmak ne güzel. 
Belki de yıllar öncesine sıkıştırılmış hapsolmuş sosyal boşluğun çığlıklarıdır bu spor sevdası ne dersiniz! Belki de babalarının hünerlerini canlı canlı izlemenin keyfini doyasıya yaşamak ve yaşatmak varken…
Çünkü bugünün çocukları yarının büyükleri babalarından aldıkları, öğrendikleri spor terbiyesiyle bayrağı daha yukarı çıkartmak için birbirleriyle yarışacaklar. Her şeye rağmen ilgiyle sevgiyle belki çocuklarının belki de torunlarının heyecanına ortak olabilmek apayrı bir duygu değil mi?
Böylesi eğlenceli ve birleştirici bir organizasyonun parçası olarak tüm temsilcilerimize, sporcularımıza ve taraftarlarımıza minnettarız. Son kapanıştı yine hep birlikte şampiyon takımı alkışlayalım.

Üçüncülük maçında Dedeobaspor ile Yeni Yenicespor’ a ve Şampiyonluk yarışında Gölyakaspor ile Cennetspor’ a başarılar dileriz. Bu süreçte tabi ki tüm takımlar iddialı ve istekli bakalım kupa hangi takımın ellerinde yükselecek.
Bir yarış daha var oda gol kralı kim olacak. 
Organizasyona katılan takımlar arasında veda etmesine rağmen Dutlimanspor’un golcü sporcusu Tekin EGEHAN attığı 7 golle gol krallığına zirvede olan Cennetspor’lu golcü Bilal ÇETİN ön sırada yer alıyor.
Gol Krallığında İddialı takım ve sporcular
Dutlimanspor – Tekin EGEHAN   - 7 gol ile ilk sıralarda.
Cennetspor    – Bilal ÇETİN          - 7 gol - Youssef 6 golü var
Gölyakaspor’da  – Emrah FİLİZ  - 6 gol – Hüseyin ÇAPRAZ -5 gol – Burak YILMAZ – 4 golü bulunuyor
Dedeobaspor’da- Bayram GEZER – 5 gol- Emirhan OĞUR ve Sertaç SALIN-4 golü bulunuyor.
Yeni Yenicespor’da-Haşan ŞAHİN-6 gol - Berkem BOZOĞLU – 4 golü bulunuyor.
Takımlarımıza ve golcülerimize başarılar; sevgi ve saygılarımızla iyi seyirler  dileriz.



Anahtar Kelimeler: Haydi Finale Cennet Parka!
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı