Haydi hayırlısı!...

Haydi hayırlısı!...

Öztaylan;Bandırma üniversitesi kurma çalışmalarını başlattık,




Bandırma
Üniversitesinin kurulmasıyla ilgili çalışma başlattıldı. Bu kapsamda AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan ve AK Parti Bandırma İlçe Başkanvekili Yakup Ataş, Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan yardımcıları Doç.Dr Oktay Öksüzler,Doç.Dr Sedat Azaklı, Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr Sedat Yumuşak, Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr Alparslan Serel, Manyas Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr Bilal Yıldırım ve Bandırma Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr Osman Çenet ile biraraya geldi.


Üniversitenin bilimsel verilere dayalı olarak hazırlanması için içinde akademisyenlerinde bulunduğu bir komisyon oluşturduklarını dile getiren AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, bu toplantıda ilçeye kurulması planlanan üniversitede ilk etapta hangi fakültelerin olması gerektiği, üniversitenin kapasitesi, nereye kurulacağı, sosyal ve kültürel aktiviteler için gerekli olan sahaların belirleneceğinin ele alındığını söyledi.

Öztaylan, Bandırma'nın bir çok ilden büyük olduğunu,sosyoekonomik yapısıyla Bandırma'nın bir üniversite kurulması için yeterli özelliğe sahip olduğunu, kurulan komisyonun çalışmalarını tamamladıktan sonra Bandırma üniversistesinin kurulması için gerekli hukuki çalışmaları başlatacaklarını sözlerine ekledi.





murat
24.01.2013 09:45:10
4 yıldır denizcilik fakültesini açamadınız üniversite kuracaklarmış, güldürmeyin adamı. üniversite seçim öncesi büyükşehir garabetini örtmek için atılan boş bir vaat sadece.

Şaban Sarıgül
24.01.2013 10:41:33
Ciguli bile daha az kıvırarak raks eder. dürüst olmanın maliyeti yok yalanla dolanla gündem yaratmanın ne gereği var. siz önce fakülteye bir dekan bulun. sonra konuşalım... milletin bu safsatalara karnı yok...

Baki Yurtseven
24.01.2013 10:46:02
Hani kurulmak üzere olan bir denizcilik fakültesi vardı!.. çok değil daha kısa bir süre önce Cemal Özyaylan vekil Payidat`ı arayarak bu fakültenin programdan kaldırılmasını istediğini biliyoruz... Ya siz bu milleti balık hafızalı falan mı sanıyorsunuz ?

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli