"Hayır´da Hayır vardır."

Marmara Adalar´da "Hayır"lı çalışma

Marmara Adalar CHP ilçe Başkanı Nevzat Başkan 16 Nisan´da yapılacak referandum çalışmaları için Adalar´da ayak basmadık yerleşim alanı, vurmadıkları kapı bırakmayacaklarını söyledi.

Nevzat Başkan bu anlamda kendisine büyük destek veren Meclis üyesi Yakup Aksu ile birlikte refarandum kampanya aracı hazırlatarak çalışmalarına başladı.

Nevzat Başkan, 16 Nisan referandum çalışmaları için bölücü dil kullanmaktan kaçınacaklarını vurgulayarak "Referandum´un amacı her ne kadar birlik ve beraberlik ile örtüştürülmeye çalışılsada, gelinen noktada okuyan düşünen her canlının, ne istendiği, ne beklendiği, referandum´un ardında uygulamaya konulması düşünülen 2. hamlenin farkında olduğu bir gerçektir."

"Marmara ve adalar halkları her ne kadar ana karadan uzaksa, ilim ve bilime o kadar yakındır, okumaya öğrenmeye ve bilgiye aç yaşam tarzını özümseyen Adalılar arif tir..." dedi.

Nevzat Başkan, Marmara ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerde yapılacak oylama sonucu %80 "Hayır" beklediğini kimsenin mahalli seçimlerle referandum´u karıştırmaması gerektiğini altını çizdi.

/resimler/2017-3/10/2347091422714.jpg

 

CHP Marmara Adalar ilçe Başkanı Nevzat Başkan referandum sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlı olacağına inandığını, ulus bilincine sahip Marmaralıların Ülkesine, Bayrağına ve Ezanına bağlı kimseler olduklarını söyledi.



Anahtar Kelimeler: Hayır Hayır vardır
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false