?HAYIR?LI BERABERLİK

?HAYIR?LI BERABERLİK

MİLLETVEKİLLERİNDEN SİNOP VE BALIKESİR İÇİN ?HAYIR?LI BERABERLİK

CHP´nin genç milletvekilleri Barış Karadeniz ve Ahmet Akın 16 Nisan tarihindeki referandum için bölgelerinde yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere bir araya geldiler.

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın ile CHP Sinop Milletvekili Karadeniz Balıkesir ve Sinop´ta yapacakları referandum çalışmalarını değerlendirdiler. Karadeniz´in TBMM´deki odasında bir araya gelen genç milletvekilleri Sinop ve Balıkesir´in ?hayır? diyeceğine inandıklarını ifade ettiler.

Sinop Milletvekili Karadeniz, referandum için yapacakları çalışmalarda neden ?hayır? diyeceklerini, ?hayır? demenin ne kadar önemli olduğunu anlatacaklarını söyledi. Bunun bir ülke meselesi olduğunu vurgulayan Barış Karadeniz, ?Her şeyden önce bu bir referandum. Vatandaşlarımız hangi partiye oy verirlerse versinler referandumda parti, lider ya da milletvekili seçmeyecekler. Ülkenin kaderini belirleyecekler. Anayasayı değiştirmek isteyenlerin vatandaşlarımıza neden değiştirmek istediklerini anlatacakları bir gerekçesi yok. Bu gerekçeleri olmadığı için korkuyla, tehditle sindirmeye çalışıyorlar. Ama başaramayacaklar. Halkımız bunu çok iyi biliyor? diye konuştu.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın da, rejimi değiştirmeyi hedefleyenlere halkın ?hayır? diyeceğine inandığını söyledi. Akın, ?Cumhuriyete ve cumhuriyet değerlerine sahip çıkan Balıkesir, rejimi değiştirmek isteyenlere ?hayır´ diyecektir? dedi.



Anahtar Kelimeler: HAYIR BERABERLİK
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli