"HAYIRLI OLSUN"

Bandırma belediyesinden CENNET gibi Hobi bahçesi

Bandırma Belediyesi tarafından Balıkesir-Çanakkale yolu üzerinde Edincik Mahallesi´nde yaptırılan Hobi Bahçeleri´nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Belediye meclis üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Atilla Atakay, muhtarlar, çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan açılışta konuşan Belediye Başkanı Dursun Mirza, maliyeti 4,5 milyon olan projede 292 adet hobi bahçesi olduğunu söyledi. Mirza şunları aktardı:

?Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladık. Bende başta bu ülkeyi düşmandan kurtaranları, çağdaş bir projesi hayata geçirdik.Cumhuriyet Kuranları ve bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi,  vatan uğruna uzuvlarını kaybeden gazilerimizi, geleceğimiz için çalışan öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi, tüm Bandırmalıları başta büyük Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını , Cumhuriyeti kuran yöneticileri şehitlerimizi saygıyla rahmetle anarak sözlerime başlamak istiyorum. Bugün yine bir büyük projemizin açılışında, tanıtımında birlikteyiz. Toprağı olmayan, yazlıkları olmayan, oralara gidemeyen ekip-biçme hasreti çeken,  aynı zamanda sitresini toprakla atarak, yararlı işlerde kullanmak isteyen insanlarımız için böyle bir projeyi hayata geçirdik.

Bandırma Belediyesi olarak geçen sürede büyük projelere imza attık. Bu projeyi hazırlayanlara teşekkür ediyorum? dedi.  Ahmet PESEN

/resimler/2018-5/5/1741119570805.jpg



Anahtar Kelimeler: HAYIRLI OLSUN
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli