"Hayırlı olsun"

Bandırma'da kendi alanında ilk olacak 200 bin ekmek üretim kapasiteli "BANEK" ekmek fabrikasının temeli atıldı.

Bandırma'lı iş adamları Şakir Çınar, Müslüm Daşçı ve  Nihat Kargı'nın bir araya gelerek "BANEK" Bandırma Ekmek Sanayii adı altında kuruluş çalışmalarını tamamladıkları şirketlerinin 600 Evler'de kurmak istedikleri Ekmek Fabrikasının temeli atıldı.

600 Evler'de bulunan 17 Eylül stadı ile Hava üssü arasında kalan bölümde hazırlanan BANEK ekmek fabrikasının temel atma töreninde başta Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, DEVA Partisi ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, MHP ilçe Başkanı Bekir Bozkurt, Lokantacılar esnaf odası Başkanı Hamit Levent Gürer, Belediye Meclis üyeleri Aydın Yağar, Zeynep Özdemir, Erol Çakır, Ender Acar'ın yanı sıra BANEK çatısı altında birleşen iş adamları Şakir Çınar,Müslüm Daşçı ve Nihat Gargı'ın sevenleri ve yakın çevrelerinin bulunduğu mütevazı törende dua okundu, kurban kesildi ve birlikte Beton mikserinin butonu basılarak inşaat resmen başlatılmış oldu.

Banek ekmek fabrikasının temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, bir yılı aşan pandemi sürecinden sonra kalıcı yatırımların kaldığı yerden başladığı Bandırma'da gelişmeleri yakından takip ettiklerini, büyüyen gelişen Bandırma'da iş ve istihdama katkı sağlayacak her türlü yatırımın yanında olduklarını söyledi.

Yatırımcı ortaklardan Nihat Kargı yaptığı açıklamada 2100 m2 alanı kapsayan tesisin 5 ay gibi kısa bir sürede hizmete açılacağını, son derece teknolejik ve modern olacak fabrikanın günlük kapasitenin duruma göre günlük 150- 200 bin ekmek üretim kapasitesinde olacağını vurguladı.

Banek Ekmek fabrikasının temel atma töreni daha sonra programa katılan konuklara ikram ile sonlandı.



Recep gülyüz
16.10.2021 10:01:53
Çok güzel oldu inşaat işçilerinin fotoğraflarını alabilir miyiz teşekkürler

Anahtar Kelimeler: "Hayırlı olsun"
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı