Hayırlı olsun

Hayırlı olsun

Aşağıyapıcı'nın ünlü "ÇAMLIK " Cafe & Restoran-ı hizmete girdi.

Kapıdağ'ın eşsiz güzelliklerine sahip Aşağıyapıcı sayfiye mahallesinin ünlü "ÇAMLIK" Cafe & restoran'ı uzun bir aradan sonra yeniden hizmete açıldı.

1970 yıllarda bölgenin önemli mutfak üstatlarından "Abdulah Usta" nın kendi adıyla açtığı denize nazır “Abdullah Usta” restoran uzun yıllar seçkin insanların tercih ettiği et ve balık lokantası olarak faaliyet göstermişti.

Daha sonra değişik işletmeciler tarafından işletilen Çamlık, köy tüzel kişiliği mülkiyetinden Erdek Belediyesi mülkiyetine geçmesi ile yapılan kiralama yöntemi ile kadın girişimcilerden Kübra Ayaklı tarafından bir kez daha yenilenip hizmete sokuldu.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık'ın açılışını yaptığı Çamlık Restoran'ın açılışına CHP ilçe başkanı Hale Tuna ve bazı yönetim kurulu arkadaşları yanı sıra işletmeci Kübra Ayaklı ve Babası ünlü balıkçılardan Hasan Genç'in çevresi hazır bulundu.

Yeni Hizmete açılan "Çamlık Cafe& restoran'da hizmet konsepti sabah kahvaltısı ile başlarken günboyu  doğal ortamda Et-Balık-Natgile ve içecek çeşitleri ile hizmet verecek.



Anahtar Kelimeler: Hayırlı olsun
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı