Hayırlı olsun

Hayırlı olsun

Erdek, Cugra, Ali Haydar Sarı Sahil parkı törenle hizmete girdi.

E rdek'in Merhum Belediye Başkanlarından Ali Haydar Sarı'nın bazı istimlak ve düzenlemeler sonucu hayata geçirdiği 36,5 dönümlük Cugra sahil parkı 40 yıl sonra günün koşullarına uygun olarak düzenlenip ilçe turizminin hizmetine sokuldu.

Yaklaşık 3 km lik Cuğra Sahil bandının hizmete girmesi adına yapılan açılışa bizzat Büyükşehir belediye Başkanı Yücel Yılmaz katıldı.

Açılış programı öncesinde alana getirilen yerli otomobil TOOG meraklıları tarafından yakından incelendi.

Daha sonra saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ardından söz alan Kentsel daire bölge koordinatörü Koray Başa, BBŞ Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatı ile başta Erdek olmak üzere Kapıdağ'ın tüm kırsal mahallerine beklentilere yönelik projeler ile hizmet götürdüklerini söyledi.

Başa'nın ardından Erdek belediye Başkanı Burhan karışık ile Erdek ilçe Kaymakamı A. Atakan Atasoy'un yapılan hizmete yönelik özgü dolu konuşmaları törene katılanlar tarafından alkışla karşılık buldu.

Programın son konuşmacısı BBŞ Belediye Başkanı Yücel Yılmaz oldu.

Yılmaz, 7 bin personelli Büyükşehir'in sadece belli kentlere değil, merkezlerinden kırsal mahallelerine her ilçenin beklentilerine yönelik projelerini hayata geçirdiklerini, Erdek'te de su-kanalizasyon- arıtma ve doğalgaz hizmetleri yanı sıra Cuğra plajlarına yönelik çağdaş bir proje ile kentin turizmdeki aktivitesini arttırdıklarını söyledi.

Törene katılan protokol daha sonra Cugra sahil parkının açılış kurdelasını keserek hayırlı olması dileğinde bulunuken, ardından bisikletleri ile yeni yolda pedal safarisinden bulundular.



Zeynep
28.06.2023 01:45:35
Hayırlı uğurlu olsun maşallah tebrikler

Anahtar Kelimeler: Hayırlı olsun
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı