"Hayırlı olsun" ziyareti

CHP Erdek İlçe yönetim kurulundan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odasına tebrik ziyareti.

CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulu üyeleri, yeni seçilen Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vahit Kocabıyık ile güven tazeleyen Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tekin, ziyaret edilerek ‘hayırlı olsun’ dilekleri iletildi. 
CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulu üyeleri, olağan genel kurulları sonrası Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçilen Vahit Kocabıyık ile Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası seçiminde güven tazeleyen mevcut Başkan Aydın Tekin’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan heyet, başkanları ve yönetimlerini tebrik etti.    
İlk olarak Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ardından Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlarına gerçekleşen ziyaretlerin ardından konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna “Olağan Genel Kurulları tamamlanan odalarımızın başkanlarını ve yönetimlerini kutlamak amacıyla ziyaret ederek hem taleplerini dinliyoruz, hem de hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Odalarımız ilçemizde hizmet veren sektörlerin birleştiği temsil makamlarıdır. Bu noktada her fırsatta odalarımızı ziyaret ederek çalışmaları ihtiyaçları ve önerilerini alıyoruz. Bizler burada köprü vazifesi görüyor ve bunun için çalışıyoruz. Bu kapsamda beklenti ve görüşlerini önemsediğimiz oda başkanlarımızı ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diliyoruz. Burada hem dinliyor, hem de taleplerini öğreniyoruz. Yapılacak ilk seçimde CHP olarak iktidara geldiği gibi, odalarımızla el ele vererek ilçemizi hak ettiği noktaya taşımaya kararlıyız." diyerek sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: "Hayırlı olsun" ziyareti
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı