HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

BELEDİYE ARAÇ FİLOSUNA KAZANDIRILAN 10 ADET ARACIN TANITIMI GERÇEKLEŞTİ.

Bandırma Belediyesi saha çalışmalarının daha etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirilebilmesi amacıyla 5 kamyon, 2 kamyonet, 2 iş makinesi ve 1 adette evde bakım hizmetleri aracı olmak üzere toplam 10 adet yeni aracı Belediye araç filosuna kazandırdı. Yeni araçların tanıtımı Belediye Hizmet Binası’nın önünde yapılan törenle gerçekleşti.


Düzenlenen tanıtım programında Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Belediye Başkan Yardımcıları Ozan Onur ve Metin Ok, CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar, Eski Dönem Milletvekili Namık Havutça, Eski Dönem Milletvekili ve Belediye Başkanı Sedat Pekel, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli yer aldı.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, geride kalan 9 aylık hizmet süresinde ilk olarak uygulamaya aldığımız tasarruf tedbirlerinin sonucunda bugün 10 adet yeni aracı Bandırma Belediyesi’ne kazandırdıklarını söyledi.


Halka sunulan hizmetin kalite ve niteliğinin arttırılması adına yeni araçların alındığını belirten Başkan Tolga Tosun: “Belediye’nin yaşadığı ekonomik sıkıntılara rağmen, 9 ay boyunca yerine getirdiğimiz tasarruf tedbirleriyle gerçekçi bir planlamayla yeni yatırımlara kaynak yarattık. Bu kaynaklarla 10 adet yeni aracı filomuza dahil ettik. Alınan araçlar Kentimize ve Halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Belediye’nin imkanlarını en iyi şekilde değerlendirerek Bandırma’ya en kaliteli hizmeti sunma gayreti içinde olduklarını ifade eden Başkan Tolga Tosun, konuşmasında Büyükşehir Belediyesi ile yakın zamanda yapılacak olan anlaşmayla yeni bir Asfalt Planti’nin Belediye’mize kazandırılacağının da müjdesini verdi.
Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun tanıtım töreninde şunları söyledi: “Dolu dolu bir dokuz ayı geride bıraktık. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Belediyemizin gelirleri ve giderlerindeki düzenlemeleri gerçekleştirmek amacıyla çalışmalarımıza başladık. Bu süreçte 5 yıllık kalkınma ve stratejik planımızı gerçekleştirdik. Bunu yaparken aynı zamanda Belediyemizin kurumsallaşması adına adımalar attık. Belediyemizin kendi iş ve işlemleriyle ilgili makine parkıyla ilgili çalışma usul ve esaslarıyla ilgili kurumsallaşma sürecini gerçekleştirdik. Bu süreç hızlı bir şekilde devam ediyor. Belediyemizin mevcut olan giriş alanında yaptığımız düzenlemeden tutunda şantiyemizde birçok düzenlemeler gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza daha iyi ve daha verimli hizmeti en iyi şekilde nasıl yaparız düşüncesiyle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.


“Eski araçlarımızın yenileyerek daha kaliteli ve hızlı hizmeti sunacağız”
Başkan Tolga Tosun: “Belediyemiz birçok müdürlüğümüzle halkımıza en iyi hizmeti sunma gayretinde. Bunlardan bir tanesi de Fen İşleri Müdürlüğümüzdür. Bu müdürlüğümüz bünyesinde bulunan araçlarımız oldukça eski durumda olan araçlarımız. Bu nedenle de sürekli olarak farklı birçok arıza ortaya çıkıyordu. Bu da maliyet anlamında bir külfet yaratıyordu. Uzun süredir de araç filomuzda yenileme çalışmaları yapılmamış. Tasarruf tedbirlerimizin ışığında bizde tüm bu sıkıntıları gidermek adına bir çalışma gerçekleştirdik ve araç filomuza yeni araçlarımızı dahil ettik. Amacımız bundan sonra da araç filomuza yenilerini eklemek.


“Amacımız; vatandaşlarımızın vergileriyle en iyi, en adaletli ve eşit hizmeti sunmak”
“Bizim amacımız vatandaşlarımızın vergilerinden toplanan bu ekonomiyi en iyi şekilde değerlendirerek yine siz değerli halkımıza en iyi, en adaletli ve eşit hizmetleri sunmak niyetindeyiz. Çalışmalarımız bir program dahilinde devam ediyor. Başta kreş Projelerimiz olmak üzere diğer tüm projelerimiz etap etap yerine getirilecek. Bu süreçte tüm mahallelerimize dokunmaya çalışıyoruz. Sağ olsun değerli muhtarlarımız bu süreçte bizlere büyük destek veriyorlar. Vatandaşlarımızın isteklerini ve beklentilerini bizlere iletiyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca belediyemizde teknolojik yenilenmeyi amaçlıyoruz. Böylece hem malzemeden hem de zamandan tasarruf etmiş olacağız”


“Yeni bir Asfalt Plantini Belediyemize kazandıracağız”
Başkan Tolga Tosun: “Yönetim anlayışımızla daha uzlaşmacı daha ortak akıl hedefli bir politika ile yine vatandaşımızın yararına olacak şekilde yine Büyükşehir Belediyemizden bir Asfklat Plantini belediyemize kazandıracağız. Bununla ilgili süreç devam ediyor. Önümüzdeki günlerde o tesisisin Bandırmamıza kazandırmamızla kentimize güzel bir hizmetleri yerine getirmiş olacağız. Tesis Ayyıldıztepe Mevkiinde bulunan Taş Kırma Tesisimizde faaliyete geçecek. Bu araçların zaman ve yakıt açısından oldukça tasarruf sağlayacak. Bu sürece destek veren katkı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Daire Başkanlarımız ve Daire Müdürlerimize çok teşekkür ediyorum.


“Yeni araçlarımız kentimize, ülkemize ve halkımıza hayırlı olsun”
Başkan Tolga Tosun: “Bizler Bandırma’nın yerel yönetimi olarak Meclis Üyesi ve Daire Müdürü arkadaşlarımızla ortak akıl ve koordinasyonla hareket ederek en iyi hizmeti yerine getirmek istiyoruz. Ekonomik anlamda bir çok olumsuzluğa rağmen sizlere sevdalısı olduğumuz bu kente en güzel hizmeti yapmanın gayreti içindeyiz. Bugün bu törenimizde bizleri yalnız bırakmadığınız için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Yeni araçlarımız kentimize, ülkemize ve halkımıza hayırlı olsun”

 



Anahtar Kelimeler: HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli