hayırseverleri taltif etti

hayırseverleri taltif etti

BAŞKAN PEKEL'DEN HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR BELGESİ



Belediye Başkanı Sedat Pekel, ihtiyaç sahibi olan engelli vatandaşlarımıza belediyemiz tarafından verilen Akü Araçlara katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Pekel, akülü araçların alımında ekonomik katkı sağlayarak destek veren Tayyip Serpen, Erdem Akgün, Ülkü Dikmen, Cem Üretmen ve Necati Elmas'a teşekkür belgesi takdim etti.

Başkan Pekel ziyaretle ilgili yaptığı konuşmada hayırsever vatandaşlarımızın verdiği bu desteğin toplumda örnek teşkil etmesi adına önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.


Pekel: Bandırma'nın yerel yönetimi olarak göreve başladığımız ilk günden itibaren toplumumuz çeşitli kesimlerinde özellikle sıkıntı çeken başta yaşlılarımız, yoksullarımız ve engellilerimiz olmak üzere onlara sahip çıkmayı bir görev kabul edip bu sorumluluğu yerine getiren bir yönetim olmaya özen gösteriyoruz. Bu aşamada özellikle eve mahkum kalıp toplumdan kopan insanların yaşadığı psikolojik travma, insan ilişkileri ve sonrasında çevresine yansımaların bedeli ne yazık ki çok ağır oluyor. Bu nedenle de birçok alanda çok sayıda vatandaşımıza gerek Bandırma Belediyesi olarak bizler gerekse bugün burada bulunan siz değerli hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla onlara destek sağlıyoruz. Elbette aküsüz olan tekerlekli sandalyelerin ücretleri pahalı değil. Her kapak bir adım” kampanyasıyla, yine hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ve Belediyemizin imkanlarıyla yüzlercesini ihtiyaç sahibi olan engelli vatandaşlarımıza verdik.  Bununla birlikte akülü olan tekerlekli sandalyelerin özellikle tek başına normal tekerlekli sandalyeyi kullanamayan vatandaşlarımızın önünü açmasıyla ilgili böyle bir projeyi başlatalım istedik. Sizlere bu konuyu aktardığımızda çekincesiz yardımcı oluruz dediniz. Tanesi 2500 TL olan bu akülü araçlara ekonomik katkı sağlayarak destek verdiniz. Ben hem bu duyarlılığınız nedeniyle hem de bu yardımlarınızın toplumumuza örnek teşkil etmesi amacıyla yerine getirdiğiniz bu yardımlardan dolayı sizlere o aileler adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı