Hayvanlar alemi filozofu

Hayvanlar alemi filozofu

Engel tanımayan sevgi, engelli hayvanların umudu oldu

Bandırma-Erdek karayolu sazlı-bataklık kenarında oluşturduğu sokak hayvanları rehabilitasyon çiftliğinde düşünde kurduğu Hayvanlar alemi ile baş başa kalan Haluk Kenanoğlu, 4 aylık mücadele sonucu "Unutulmuşlar Kasabası" adını verdiği çiftliğinde önemli yol katetti. 

Modern hayvanlar alemi fizolofu Haluk Kenanoğlu, kısa zamanda bütünleştiği hayvanlar alemi "Unutulmuşlar Kasabası"nda Köpekleri, Kuşları, Kuzu-Tavuk, Horoz ve Atı ile geleceğe umutla bakıyor.

Özellikle doğada ortak yaşam hakkı olmalarına karşın insanoğlu tarafından işkenceye tabi tutulmuş hayvanları tadavi ederek yaşama tutunmalarını sağlamanın huzurunu yaşayan Kenanoğlu, hala eksikleri bulunan "Unutulmuşlar Kasabası"nda bir süre sonra Elektriğe kavuşacağı günü bekliyor.

Günün 7/24 saatini bu doğal platoda geçiren Haluk Kenanoğlu, aynı duyguyu paylaşan ve hayvanlar alemi ile birlikte yaşanabilecek bir dünyanın ortak paydaşlarında birleşen düşüncelerin "Unutulmuşlar kasabası"nı her zaman gönül rahatlığı ile ziyaret edebileceklerini söylüyor.



Anahtar Kelimeler: Hayvanlar alemi filozofu
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli