Hazal Alpyörük M.K.Paşada toprağa verildi.

Hazal Alpyörük M.K.Paşada toprağa verildi.

Bandırma'da hunharca katledilen Hazal Alpyörük memleketi Mustafakemalpaşa'da toprağa verildi.

Bandırma'da eşi  Kadir Meşe tarafından 20 yerinden bıçaklanarak katledilen Hazal Alpyörük memleketi Mustafakemalpaşa'da toprağa verildi.

Bandırma Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen cineyet soruşturmasında sevk edildiği Bursa Adli Tıp Morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen Hazal Alpyörük'ün cenazesi Önce Mustafakemalpaşa İlçesindeki baba ocağına getirilip helallik istendi.

Daha sonra ilçe mezarlığına götürülen Hazal'ın cenazesi ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 4 aylık hamile genç kadının yakınları Alpyörük'ü son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarına boğuldu.

Cenaze törenine katılan Hazal'ın kuzeni Kamil Vermen, "Daha öncede darbedilmişti. Evden atıldı. Eşi özür diledi, tekrar geri verdik.Özür diledi. Dün de babası amcası ve akrabaları hep birlikte geldi. Söz verdi "uyuşturucu içmeyeceğim" diye. Kızı da sevgililer günü bahanesiyle kandırdı. Ama her şeyi tasarlamış. Eve girince de kapıyı kilitlemiş. Sonra kızı bıçaklamış" diye konuştu.



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı