Hedef Şampiyonluk

Hedef Şampiyonluk

Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş: ?´Hedefimiz şampiyonluk, Sezonda bayanlar ve 1 Ocak 2000 tarihinden sonra doğan çocuklar maçları bedava izleyecek´´

Ahmet Pesen

Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş:

"Hedefimiz şampiyonluk, Sezonda bayanlar ve 1 Ocak 2000 tarihinden sonra doğan çocuklar maçları bedava izleyecek"

Sportif Direktör Süleyman Takunyacıoğlu:

"Takımda adalet duygusu uygulanacak. Hak eden kazanacak. Bandırmaspor şampiyon olmazsa kendimi başarısız addederim"

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor, Başkan Erhan Elmastaş, Sportif Direktör Süleyman Takunyacıoğlu ve Basın Sözcüsü Yakup Ataş´ın katılımıyla kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Başkan Erhan Elmastaş, kurumsallaşma, transfer ve gelir getirici çalışmaların devam ettiğini vurgularken, "hedefimiz şampiyonluk onu için iyi bir kadro kurmaya çalışıyoruz. 2015-2014 sezonunda tüm maçlarımızı bayanlar ve  1.1.2000 tarihinden sonra doğmuş çocuklar bedava seyredecek."dedi.

Bordo Beyazlı takımın  sportif direktörü Süleyman Takunyacıoğlu ise teknik konularda basın mensuplarını bilgilendirdi. Takunyacıoğlu, Yasin Palaz ile yollarını ayırdıklarını,  Ali Kuleli ve Onur Bektaş ile de yollarını ayırmayı düşündüklerini belirterek şunları söyledi:

"3 Futbolcu transferi yaptık, İç transferler ve 6 kiralık oyuncumuzun dönüşü ile takımın iskeletini kurduk. 20 günden bu tarafa çalıyoruz. 2 transfer daha gerçekleştireceğiz ve kamp döneminde bu kardeşlerimizi izleyip sonucunda yeni transferlere yöneleceğiz. Takımda adalet duygusu uygulanacak. Hak eden kazanacak. Bandırmaspor şampiyon olmazsa kendimi başarısız addederim." dedi.

/resimler/2015-7/13/2246443590064.jpg

 



Anahtar Kelimeler: Hedef Şampiyonluk
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false