Hedef Süper lig

Hedef Süper lig

Bandırmaspor As Başkanı Onur Göçmez: “Hedefimiz ligde kalıcı olmak ve devamında altyapı ve tesisleşme ile 5 yıl içinde süper lige çıkmak”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından şampiyon ilan edilen ve 2020-2021 futbol sezonunda TFF 1.Ligi’de mücadele edecek olan Bandırmaspor takımı As Başkanı Onur Göçmez, hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu söyledi.

Geçen sene son dakika golü ile kümede kalındığını, bir sezondan şimdi TFF1 e çıkılan bir sezon yaşadıklarını bildiren Göçmez, şunları aktardı:

“Tarifi imkânsız bir mutluluk ve bir başarı öyküsü, hikâyemizi mutlu sonla noktaladık. Bu başarının belgeselini yapacağız ve spor arşivlerine güzel bir eser bırakacağız. Bu başarı büyük Bandırmaspor taraftarına armağan olsun.

Yönetim, Teknik heyet, Futbolcular bir aile olduk başarının anahtarı AİLE.

20.07.2020 de Bandırma meydanında söz verdiğimiz gibi kupamızı kaldıracağız.

Yeni sezon çalışmalarına başladık. Hedefimiz ligde kalıcı olmak ve devamında altyapı ve tesisleşme ile 5 yıl içinde süper lige çıkmak.

Bu sene çok önemli kesinlikle ligde kalmalı ve iyi performans sergilemeliyiz.

Tüm Bandırmayı bu hedef doğrultusunda birleşmeye davet ediyorum. Önümüzde şehir olarak büyük fırsat var.

Yeni sezon çalışmalarımızı Serdar Bozkurt hocamız ile yeni sezon içinde anlaşarak başladık.

Hocamızın raporu doğrultusunda Transfer komitemiz iç transfer çalışmalarına başladı. Kaptan Erkan Taşkıran, kaleci Zülküf Özer ve orta saha oyuncumuz İrfan Başaran ile anlaşma sağladık. İç transferi 2 hafta için de tamamlayacağımızı düşünüyorum. Her zaman söylediğimiz gibi mevcut takımın büyük kısmını korumak istiyoruz. Kanat, stoper, forvet ve orta sahaya takviye yapacağız.  Ama kesinlikle mali disiplinden ve Bandırmaspor duruşundan taviz vermeyeceğiz” Ahmet PESEN



Davut DOĞRUCU
15.07.2020 08:48:24
ALT YAPIYA VERDİĞİNİZ ÖNEM ORTADA BANDIRMA SİZE MİNNETTAR. Bu işi iyi bilen daha önce bir çok kulübün altyapısını programlı ve bilinçli olarak kalkındıran bilgi birikimi üst düzeyde olan ALYAPILAR KOORDİNATÖRÜ Fatih İÇÖZ ü getirmekle en büyük işi yaptınız ALKIŞLIYOR ve TEBRİK EDİYORUM.

Anahtar Kelimeler: Hedef Süper
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli