Hem ucuz, hem de sağlıklı

Hem ucuz, hem de sağlıklı

Güney Marmara´nın en büyük balık kabzımalı Serkan Kurt ramazan öncesi uyardı. ?Ramazanda Balık yiyin sağlıklı kalın??

Güney Marmara´nın tanınmış Balık kabzımallarından Serkan Kurt Ramazan öncesi yaptığı açıklamada vatandaşlara iftar ve sahur´da balık tüketmelerini önerdi.

Serkan Kurt, Ramazan dolayısı ile Balık piyasasının tabanda seyredeceğini, malum kırmızı et´e olan talep nedeni ile önlenemez yükselişi hem vatandaşın alım gücünü aştığını, emse son günlerde piyasada gündem oluşturan Kırmızı et skandallarının vatandaşı ne yedirildiği noktasında endişeye düşürdüğünü vurgulayarak ?Ramazan dolayısı ile Balık ucuzladı, özellikle ebeveynlerin  çocuk gelişiminde vazgeçmeleri mümkün olmayan deniz ürünlerini sağlıklı kalma adına kendilerinin de tüketmeleri tavsiyesinde bulunarak ithal et, karkas et derken son dönemde ?lop et? tanımı altında ithal edilen etlerin Türk vatandaşının damak tadına hitap etmediğini söyledi.

Kurt,?Dört bir yanı denizlerle çevrili güzel yurdumuzun nadide köşelerinden Erdek körfezinin kirlilikten etkilenmemiş bölgeler arasındadır. Erdek körfezinde küçük ağ ve olta balıkçılarının yakalayıp, Belediye Balık halinde müzayede ile doğrudan vatandaşa sattıkları balık, hem taze, hem lezzetti, hemse ucuz.? Diyerek vatandaşın doğrudan cüzdanını ilgilendirdiği bu noktada duyarlı olmasını istedi.

/resimler/2018-5/3/1305056336418.jpg



Anahtar Kelimeler: ucuz sağlıklı
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli