Hem dua, hem de takdir alıyor

Hem dua, hem de takdir alıyor

Gönen Kaymakamlığı talimatı ile Sosyal Yardımlaşma Vakfı, yaşlı ve engelli bakıma muhtaç ailelere evde bakım hizmeti vermeye başladı.

Gönen Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ihtiyaç sahibi yaşlı ve engelliler için “Vefa Projesi” başlattı.

 Gönen de ihtiyaç sahibi binlerce aileye ayni ve nakdi yardım yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, bunun yanı sıra hijyen ve kişisel bakımlara da önem veriyor. 

Gönen Sosyal yardımlaşma vakfı, Vefa Projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerini tespit ederek yaşlı ve engelli vatandaşların ev temizliği ve kişisel bakım hizmeti verilmeye başlandı.

Proje kapsamında 120 İhtiyaç sahibi yaşlı ve engelli ailenin talepleri yerinde dinlenerek ev temizlikleri ve kişisel bakımları yapılmaya başlandı.    

Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, ihtiyaç sahipliği tespiti için vatandaşların,  mahalle muhtarlarının ve duyarlı vatandaşların sosyal yardımlaşma vakfına bilgilendirme yapmalarının önemli fayda sağlayacağını kaydetti.

Vakıf müdürü Kadir Gülbahar’da evlerine temizlik ve kişisel bakım için gidilen vatandaşların memnuniyetini takip edeceklerini, şu ana kadar vatandaşların memnuniyet ifadelerinin yüksek olduğunu, kaymakamlık makamınca hizmet kapsamının genişletilebileceğini dile getirdi.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: takdir alıyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı