Hem Eğlendiler, Hem Öğrendiler…

Hem Eğlendiler, Hem Öğrendiler…

Yüzme kursuna katılan 6-12 yaş grubu 135 sporcu için sertifika töreni düzenlendi.

Gönen Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında, Spor Müdürlüğü tarafından her yaz organize edilen yüzme kursuna katılan 6-12 yaş grubu 135 sporcu için sertifika töreni düzenlendi.

Gönen Kaplıcaları Açık Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen sertifika törenine Belediye Başkanı İbrahim Palaz, CHP İlçe Başkanı Ünsal Acar ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Hüseyin Demirtaş ve Belediye Meclis Üyeleri Doğan Ceylan, Hatice Burcu Özdemir, Ümit Yergal, Nesrin Osman Türk ve Alaettin Kocabozacı katıldı.

Sertifika töreninde düzenlenen çeşitli oyun ve yarışmalar neticesinde kazanan sporculara; sertifika, madalya ve kitap hediye edildi.

Törende sonrası çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı İbrahim Palaz” Tüm çocukları tebrik ederek, katılım sağlayan ailelere ayrıca teşekkür etti. Yaşanılan pandemi süreci sonrasında çocuklarımızın bir nebzede olsa sosyal faaliyetler içerisinde görmek istedik. Bu kapsamda düzenlediğimiz yaz spor okullarımızda çocuklarımızın hem öğrendiği, hem de eğlendiği güzel bir kurs dönemi oldu” dedi.



Anahtar Kelimeler: Eğlendiler Öğrendiler…
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı