Hemşire Hastanede Müdürünün Boğazını Kesti!

Hemşire Hastanede Müdürünün Boğazını Kesti!

Bursa´da kapalı alanda sigara içtiği için tutanak tutulan erkek hemşire, tartıştığı hastane müdürünün fal çata ile boğazını kesti.

Bursa daki olay saat 10.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesindeki Dört Çelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi´nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha öncede kapalı alanda sigara içtiği için defalarca kez uyarı alan ve tutanak tutulan erkek hemşire M.Ç., Dört Çelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Cihat Yenigün´ün bulunduğu odaya gitti. Kısa süren sözlü tartışmanın sonunda M.Ç.(32) elindeki falçata ile Yenigün´e saldırdı. Gerçekleşen saldırı sonucu boğazından yaralanan Yenigün´e arkadaşları tarafından müdahale edildi. Anında yapılan müdahale ile boğazına dikiş atılan Yenigün´ün hayati tehlikesi bulunmuyor.

/resimler/2015-6/27/1252489609545.jpg

Olayla ilgili açıklama yapan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Rüstem Aşkın, ?Beklenmedik şok edici bir saldırıya uğramıştır. Allah´a şükür hayati tehlikesi yok. Ama çok ciddi bir risk atlatmış. Gerçekten çok üzgünüz. Sebebi ise kendi aralarında ufak tefek idari sorunlar. Erkek hemşire sigara içtiği için birkaç defa uyarı almış tutarakları yazılmış. Olayların kıvılcımını bu tutaraklar oluşturmuş. Gerçekten Allah korumuş. Böyle şeylerin bir daha yaşanmamasını temenni ederim? diye konuştu.

Saldırgan ise hastanede bulunan güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınarak, polis ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

/resimler/2015-6/27/1253082316763.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli