Hep bir adım önde

Hep bir adım önde

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında rakiplerine tur bindirdi.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında rakiplerine tur bindirdi.

Hükümetin 13 yeni ili kapsayan Büyükşehir yasasını gündeme taşıması ile birlikte Balıkesir`de 19 ilçe, 33 belde ve 983 köyü tek tek dolaşarak siyasetteki ilkelrinin, hizmete nasıl yansıdığını anlatan Balıeksir Belediye Başkanı ismail Ok, AKP adayı A.Edip Uğur`un yarışa katılmasıyla birlikte motivasyonu dahada arttı.

``Yarış insan ve hizmet odaklıysa, bizim tarlada izimiz var`` diyen İsmail Ok 30 Mart seçimlerini Harman olarak nitelendirip, ``Şimdi harman zamanı, kimin hizmet verip kimin engelleri ket koyduğunu Balıkesir ili halkı şimdi daha iyi öğrenecek.`` diyerek rakibi AKP li Uğur`a gönderme yaptı.

Önceki gün Balıkesir`de düzenlenen tören`de Belediye Başkanı İsmail ok üçlü protokolde yer alırken, AKP Başkan adayı A.Edip Uğur bir adım gerisindeki sırada yer aldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Uğur ve Ok`un  dünkü Bandırma programlarında da Ok`un moral ve motivasyon anlamında bir adım önde olduğu gözlendi.

Uğur partisinde, neden ve niçinleri açıklarken, Ok çarşıda 350 işyerini ziyaret etti yüzlerce Bandırma`lının elini sıkıp pozitif enerjisiyle onlardan elektrik aldı.

Uğur ve Ok`un Ticaret Odasındaki karşılaşmaları ise Uğur`un motivasyonunu düşürürken, Ok`un prim yapmasına neden oldu.

Uğur`a ırmarlama açılış töreninde Başkan Mehmet Kılkışlı, İsmail Ok ve ekibini dış kapıda karşıladı.

Okve beraberindeki MHP il Başkanı Bayram Çılgın ve Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul`u makam odasında ağırlayan Kılkışlı, MHP ekibine pozitif enerji ile yaklaştı.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı