Hepar MYK üyesi Atilla Arsan,``Türk halkı kara günler bekliyor``

Hepar MYK üyesi Atilla Arsan,``Türk halkı kara günler bekliyor``

Hak ve Eşitlik Partisi MHK üyesi Atilla Arsan yaptığı yazılı açıklama ile ülkenin götürülmek istendiği karanlık geleceği anlattı.





Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR)MHK üyesi Atilla Arsan yaptığı yazılı açıklama ile ülkenin götürülmek istendiği karanlık geleceği anlattı.

Atilla Arsan`ın yazılı açıklaması,

Etnik bir gruba mensup silahli bir grubun baskısıyla  hukümet önce;


1.      Yerel yönetimlerini çift dilli tabelalarını ve afişlerini kanunla serbest bıraktı.

2.      Valilerin yetkilerinin bir kısmı yerel yönetimlere devredildi.

3.      TRT 6 ve dğger etnik yöresel lisanlarda devlete bağlı televizyonlar kuruldu.

4.      Habur sınır kapımızda eşkiya serbest bırakıldı.

5.      Eşkiya şefinin talimatları söylemleri göz göre göre her haber kanalında sanki bir kerametmişcesine sunuluyor. Ekranlarda bir sürü cahilin suçu ve suçluyu övmesine müsaade ediliyor.

6.      T.C. sınırları içerisindeki suçluların sınırlardan serbest geçisine müsaade edilmesi düşünülüyor. Bu olursa hukuk ve adalet hukümet eliyle çiğnenecektir.

7.      Eskiyanın kaçırdıgı 2 yıl elinde tuttuğu kaymakam-ögretmen-asker sanki karşımızda eşit bir devlet varmışçasına protokolle tutanakla teslim ediliyor. (T.C. hukümeti hiçbir şekilde rehine kurtarma operasyonuna bu 2 yılda girmiyor)

8.      T.C. hukümeti Anayasanın başlangıç maddesi ile ilk 4 maddeyi degiştirmeye çalışıyor, cumhuriyet savcıları bunu görmezden geliyor,  gidiyor eşkiya ile savaşmiş generallerle, subaylarla, bilim adamlarıyla, gazetecilerle ve ögrencilerle uğraşmayı tercih ediyor. Türk halkıda bunu dilsiz kayalar gibi izliyor.

9.      Eşkiyanın cesaretlendirildiği etnik grup ise aşağıdaki itibar ve imtiyazları talep ediyor.

9.1.  Anadilde eğitim (yani tüm T.C. okullarında çift dilli eğitim bekleniyor.

9.2.  Hakikatleri araştırma komisyonu (yani resmi olarak çatışmaya katılan komutanların dahi yargılanacakları bir yapı)

9.3.  Federal yerel yönetimler (yani kendi uniformalı birliklerini kullanacak, kendi finansmanını, yerel vergileri toplayacak, bölgedeki şehir-kasaba-köylerin isimlerini değiştirecek.)

9.4.  Eşkiya şefine özgürlük !!

9.5.   Ardından ne gelecek: Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyinde Türkiye'nin Güney doğusunda oluşmuş 3 ayrı grubun dış desteklerle de ayrı bir ülke olarak tanınması istemi. Bunların T.C.'de görmekten nefret ettikleri gayri demokratik buldukları  ulus devlet-bayrak uniformayı, kendileri büyük bir hevesle kendi bayrakları uniformaları ve devlet ismi ile  kendi ulusal yapılarını kurmak istemeleri hiç şaşırtıcı değildir.

9.6.  Hatırlayınız 1920 Sevr Antlasması'nın maddelerinden biri etnik yapılardan oluşan devletlerin oluşturulması değil miydi?

9.7.  Yine görünen ve istenen odur ki T.C.  26 etnik bölgeye ayrılsın. Kimse en yakın dönemde yaşadıgımız Yugoslavya trajedisini unutmamalıdır. 1970'lerde Amerikan tanklarının Dünya'daki ülke sayılarını 1000'e çıkartma beklentisi bu meyanda çok başarıyla yürütülmektedir.

9.8.  Osmanli İmparatorluğu ayni buğünkü  yöntemlerle Arnavutluk/Makedonya/Bulgaristan/Yunanistan/Misir/Arap Yarımadası (yaklaşık 15 milyon km² toprak) 2 yılda elden çıkmıştır.

9.9.  Eğer bölünme federasyonlaşma bu kadar iyi ise Fransa-İtalya-ABD bölünsün. Almanya'ya bakın yakın zamanda dogu ve batı birleşti. Millet gider Mersin'e biz gidiyoruz tersine.

Sonuç: Osmanli İmparatorluğu'nun parçalanma  süreci diş güçler açısından bitmemiştir. Sevr farklı yollarla ısıtılmakta ve onümüze servis edilmektedir. Burada iş Türk Halkındadır. Onümüzde 3 seçim vardır. Burada bagımsızlık ve  milli bilinci öne çıkaracak şekilde tercihlerini yapmaz ise ülkemiz bir trajediye doğru sürüklenecektir.


Attila Arsan

HEPAR

MYK Uyesi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false