Heper'lerden çağrı #EVDEKALIN#

Heper

“COVID-19” Testi pozitif çıkan Annelerini Hastaneye yatıran Erdekli Heper ailesi, karantinadan çağrıda bulundu "#EVDE KAL ERDEK#"

Erdek'in sevilen esnaf ailelerinden, Eski Erdekspor tesisi, yeni adı ile E&S cafe işletmecisi Hamit Heper sosyal paylaşım sitesinden yaptığı çağrı ile herkesin dikkatlarini üzerine topladı.

E&S Cafe işletmecisi Hamit Heper, geçirdiği rahatsızlıklar sonucu tedavi görmekte olan anneleri Huriye Heper'i kaldırdıkları Bandırma Devlet Hastanesinde yapılan “COVID-19” testinin pozitif çıkması sonucu ailece karantinaya alındıklarını duyurarak sevenlerinden dua istedi.

 

İşte Hamit Heper'in yürekleri burkan çağrısı; 

"Annemiz Huriye Heper(72) yaklaşık 2 gün önce kalp yetmezliği teşhisi ile Bandırma Devlet Hastanesi yoğun bakımına kaldırıldı ve şuan solunum cihazına bağlı hayata tutunmak için mücadele etmektedir.

Bugün yapılan test sonuçlarında “COVID-19” Testi pozitif çıkmıştır. Annem yaklaşık 20 yıldır Astım bronşit hastası ve 5 aydır da kalp yetmezliğinden tedavi görüp ilaç kullanmaktadır.

Yaşı 72 dir. 6 aydır hastalığın sebebiyle dışarı çıkmamakta ve 1 aydır devletin koymuş olduğu önlem çerçevesinde hiç bir şekilde kimseyi ziyaretçi kabul etmemiş ve dışarıya da çıkmamıştır.

Erdekteki ilk vakadır ve vaka sayısı sıfır olan Erdekte virüsü bir yerden almasının mümkün atı yoktur.

“Covid-19” testinin pozitif çıkmasındaki yüksek ihtimalle Erdek veya Bandırma Devlet Hastanesinden kapmış olabileceğini düşünüyoruz.

O gece annemizi hastaneye ben abim ve babam acil ekibiyle birlikte götürdük ve şuan önlem amaçlı hepimiz evlerimizde ailece karantina altına alındık.

 Sağlık durumlarımız gayet iyi korkulacak bir şey yok. Fakat annemin sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır. Ne olursunuz evde kalın ve dualarınızı eksik etmeyin."

"Hepiniz ALLAH A EMANET OLUN ve EVDE KALIN"

"Canımız annemiz kalp yetmezliği teşhisi ile Bandırma Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştır.

Mübarek Cuma günü dualarımızı bekliyorum dostlarım.

Dayan Koca Çınar seni bu rüzgârlar yıkamaz canımız.."



Anahtar Kelimeler: Heper'lerden çağrı #EVDEKALIN#
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu