"Her dem resim" sergisi

Ortopedi hemşiresi Nimet Aydın´dan ´´Her dem resim´´ sergisi

Bandırma´nın uzun soluklu sağlık personellerinden, Emekli Ortopedi hemşiresi Nimet Aydın´ın kişisel resim sergisi büyük ilgi gördü.

Emekli hemşire Nimet Aydın, katıldığı resim atölyesinde aldığı teknik destekle kısa zamanda düşlerini yansıttığı tualler, kişisel sergisini izleyen onlarca sanatseveri hayran bıraktı.

Değişik görseller üzerinde karma bir çalışma ile sanatseverlerin önüne çıkan Nimet Aydın, gelinen noktada başta ailesi olmak üzere yakın çevresinin büyük desteğini gördüğünü vurgularkeni sanat yaşamının bundan sonraki sürecinde de özgün çalışmalara imza atmak istediğini açıkladı.

Bandırma Belediyesi Kültür ve sanat müdürlüğü tarafından hazırlanan sergi bugün, belediye sergi salonunda ziyarete açıldı.

Açılışta konuşan belediye Başkan Vekili Sami Türkmen, Sanat ve sanatçının olmadığı yerde özgürlük ve gelişmişlikten söz etmenin mümkün olmadığını, Bugün de Nimet Aydın´ın eserleri ile Bandırmalı sanatseverleri buluşturmanın grurunu yaşadıklarını vurguluyarak, kendisine eserleri ile kent kültürüne katkı verdiği gerekçesi ile Belediye tarafından özel olarak hazırlanmış plaket armağan etti.

/resimler/2017-3/29/2045017899583.jpg



Anahtar Kelimeler: resim sergisi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı