"Her şey kontrol altında."

Onursal Başkan Dursun Mirza, duruma el koydu.

Bandırma Belediye Başkanı ve Bandırmaspor onursal Başkanı Dursun Mirza, Bandırmaspor kongresi ardından Manşet´e yaptığı özel açıklamada bordo beyazlı camianın yüreğine su serpti.

Onursal Başkan Mirza, 29 Haziran´a kalan kongrenin zaman ve takvim açısından sezon öncesi transfer, kamp ve sözleşmelerin hazırlanmasına ilişkin olumsuzluk yaşanmaması adına duruma el koyduğunu açıkladı.

Başkan Mirza, göreve talip olmayan yönetimin yeni bir sezona hazırlanma anlamında sorumluluk almasının sözkonusu olamayacağını bu nedenle 29 Haziran´a dek duruma kendisinin müdahil olduğunu açıklayarak "Kimse kaygılanmasın, herşey programımız dahilinde yürümektedir, Antrenörümüz Mustafa Uğur ile anlaştık, kalacak ve gidecek oyuncular için prensip olarak muabık kaldık, yeni almayı düşündüğümüz oyuncular içinde görüş birliği içindeyin, ancak geçen sezon tek seçici olarak yetki verdiğimiz İsmail Ertekin de yaşadığımız tecrübe yeni sezonda aynı hataya düşmememizi sağladı." dedi.

İsimler konusunda açıklama yapmanın erken olduğunu söyleyen Başkan Dursun Mirza, 2017-2017 sezonu için ise kesin şampiyonluk hedefi koydu.

Mirza, "Play off düşünmüyoruz, Bandırmaspor doğrudan 1. lige çıkacak güçtedir." dedi.

Onursal Başkan Dursun Mirza´nın yeni sezon öncesi Bandırmaspor´u arma adına mücadele eden bir ekip yaratma adına elinden geleni yapacağı sözünü verirken, taraftarların yüreğine su serpti.

Bandırma Manşet Spor Editörü Zeyyat Saygın sordu, Başkan Dursun Mirza yanıtladı.

/resimler/2017-6/5/0205428140327.jpg



Anahtar Kelimeler: kontrol altında
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false