HER AY BİR ETKİNLİK

HER AY BİR ETKİNLİK

Akoğlu ilköğretimde etkinlikler bitmiyor




2012-2013 Eğitim Öğretim yılında dersler tüm hızı ile sürerken Korgeneral Enver Akoğlu İlk Öğretim Okulunda derslere ilaveten hem öğrenciler hem de veliler için etkinlikler yapılıyor.

Önceki ay "Kızlar Arası Futbol" turnuvası ile başlayan etkinliklerde bu ay "Yakan Top" turnuvası ile devam etti.

İlk Öğretim okulları arasında düzenlenen bu turnuvaya 16 sınıf katıldı.

160 öğrencinin spor yapma imkanı bulduğu bu ay ki turnuva için okul müdürü Cüneyt Taşkın`da "Çocuklara spor yapma imkanı sağladık. Bu bizi mutlu ediyor. Her ay bir etkinlik yaparak hem öğrencilerimiz, hem de velilerimiz spor kanalı ile etkinliklerde yer alıyor. Bizde bundan mutluyuz." dedi.

Geçtiğimiz yıl ilkini düzenleyen okulun Beden Eğitimi öğretmeni aynı zamanda Akademi Spor Okulu eğitmeni olarak çalışan öğretmen Mümtaz Kaya` da ``Durmak yok`` diyerek, " Çocuklarımızın spor yapmaları sağlıklı nesil yetişmesi okula motive olmaları için çalışıyoruz. Veliler ile kurduğumuz diyalog ve geçen yıl ilkini düzenlediğimiz, "Masa Tenisi" turnuvasının bu yıl ikincisinide gerçekleştirerek, okul, öğrenci, veli üçgeninde pozitif gelişmeler sağlamak istiyoruz. Bu bizim asli görevimiz. Görevimiz." dedi.

Gelecek ay  "Atatürk Koşusu" yaparak devam edilecek olan okul içi etkinlikler ile aktivitelere devam edilecek.

Okul arası etkinliklerde ise Küçükler ve Yıldızlar da futbol turnuvasına katılacağız. okulumuzda yaptığımız çalışmalarda katılacağımız bir başka etkinlik ise Yıldızlarda "Basketbol", Küçüklerde ise " Artistik jimlastik" arasında katılacakları turnuvayı vurgulayan beden eğitimi öğretmeni Mümtaz Kaya başarılı bütün öğrencilere madalya ve katılım belgesi verdi.

Sınıf öğretmenleri tarafından verilen madalyalar küçükler tarafından alkışlar ile boyunlarına takıldı.


2-3-4 sınıflar arasında düzenlenen turnuvanın derceye giren 2. sınıflarda 2-C şampiyon olurken, 2-A ikinci, 2-B ise 3. oldu. 3. sınıflarda ise, 1. 3-B , 2. 3-A, 3. 3-C oldu. 4. sınıflarda ise 4-A (Erengiller), 2. 4-A (Keremgiller) , 3. 4-B oldu.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı