``Her maçı ayrı düşünüyoruz``

``Her maçı ayrı düşünüyoruz``

Bandırmaspor Teknik Direktörü Nurettin Yılmaz: Kızılcahamamspor maçı çok zor geçecek”










Spor Toto 2. Türkiye Ligi Kırmızı Grup'ta cumartesi günü deplasmanda Kızılcahamamspor'un konuğu olacak Bandırmaspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor.


Bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Nurettin Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında karşılaşmanın çok zor geçeceğine dikkati çekerken, şunları söyledi:

Önümüzde sekiz haftamız var. Her maçı ayrı düşünüp, hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Disiplinli ve sabırlı bir oyun tarzı uyguladığımız takdirde her maçımızı kazanacak güçteyiz. Kızılcahamamspor maçında da sâkin ve soğukkanlı oynamak zorundayız. Bu karşılaşmadan da üç puanla dönerek, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz.”

Yılmaz, Kızılcahamamspor maçı öncesinde bordo-beyazlı takımda Ozan'ın hem sarı kart cezalısı, hem de sakat durumda bulunduğunu belirtti.

Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Bora Keskinler ve Erol Rüzgâr'ın da hazır bulunduğu toplantıda düşüncelerini açıklayan Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, Geçtiğimiz hafta Bandırma'da oynadıkları Eyüp maçında sahayı dolduran Bandırmaspor taraftarlarına, bordo-beyazlı takıma verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederken, taraftarlara, Kızılcahamam deplasmanında da Bandırmaspor'a destek çağrısında bulundu.



M. Yılmaz
27.03.2012 20:17:49
Bandırmaspor teknik heyeti, yönetici ve taraftarlara Eyüpspor galibiyeti hayırlı olsun, başarılarınızın devamını ve şampiyon olmanız dileği ile en içten dileklerimizi Adana`dan temenni ediyoruz. Nurettin YILMAZ ve ekibi bu işi iy biliyor darısı Kızılcahamam galibiyetine İnşaALLAH

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli