Heyecanda en küçük bir azalma yok

Heyecanda en küçük bir azalma yok

Başkan Sarı,'' 127 Milyon borçla aldık ama bu bahanemiz olamaz.''


Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı paylaşan: f100002322995885

Erdek ‘te 30 Mart seçimlerinden zaferle çıkan CHP adayı Mim. Hüseyin Sarı, yoğun bir haftayı geride bırakırken, tebrik ve teşekkür buluşmasını gerçekleştiremediği partilileri ile bugün CHP ilçe Başkanlığında bir araya geldi.

Çoğunluğunu bayanların oluşturduğu yaklaşık 1500 kişinin hazır bulunduğu CHP ilçe başkanlığına yalnız ve spor bir kıyafetle gelen Erdek belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı yine büyük bir sevgi gösterisi ve coşku ile karşılandı.

Başkan Sarı kendisini bekleyen partili sevenlerini aşıp partiye zor girdi.  CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal’ın 64 yıl sonra partisine Belediye Başkanlığı kazandıran Mim. Hüseyin Sarı’ya teşekkür ederek başladığı konuşmasında, 3o mart’ın Erdek CHP örgütü için bir milat olduğunu bu başarının bundan sonraki seçimlerde de devam edeceğini söyledi.

CHP İlçe Başkanı Metin Uysal’dan sonra söz alan Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı teşekkürle başladığı konuşmasında siyasi bir kimlik olarak Erdek’te bu güne kadar girdiği hiçbir seçimde bu kadar rahat etmediğini, kendisine gösterilen özgüvenden dolayı tüm Erdeklilere teşekkür etti.

Başkan sarı, mazbatayı alıp göreve başladıktan sonra daha fazla çalıştığını, daha fazla yorulduğunu, öyle ki kendisini tebrik ve teşekküre gelen dostlarına ayıracak zamanı kalmadığını söyledi.

Başkan Sarı, öncelikle çalışanların maaşlarının ödenmesi konusunda duyarlılık gösterdiklerini hafta içinde yapılan ödemelerle şu anda Belediye personelinin sadece 1 maaş alacağı kaldığını söyledi.

Erdek Belediyesinde yeniden yapılanma, programlama, yetki devirlerin zaman aldığını Salı günü yapacakları meclis toplantısı ile yeni personel kadrolarını belirleyeceklerini bugün 51 personeli bulunan Erdek belediyesi kadrosunun 166 ya çıkacağını müjdeledi.

Başkan Sarı, gerek geçici gerekse kadro ile Belediye’ye alacakları personel istihdamı ile beklentilerin önemli bölümünü karşılayacaklarını, ancak önceliği evine ekmek götürme zorunluluğu bulunan hane sahipleri gençlerin oluşturduğunu hatırlattı.

Başkan Sarı ilk belirlemelere göre 127 milyon (127.7 trilyon) olarak belirlenen Erdek Belediye borcunun çalışmalarını etkileyecek bahane oluşturmayacağını vurgulayarak, ‘’Yaz geliyor, herkes sabırsız kimse merak etmesin gereken yapılacaktır.’’ Dedi.

Sarı, özellikle tebrik ve teşekkür ziyareti için kendisine gelenlerden 10-15 gün süre isteyerek bu zaman diliminde acil yapılması gereken işleri halletmesi gerektiğini söyledi.




  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli